Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Skal jeg?

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Der er meget andet end at være pæn i at være model. Det er mega hårdt og man får meget kritik hele tiden. Hvis man ikke er sikker på sig selv kan man virkelig knække halsen på det. Jeg synes du skal være glad og stolt over at andre synes du er smuk – og så huske at du også er smuk fordi du er en god veninde /datter/barnebarn ❤️

  • A, Pige, 17 år

Alle har noget usymetrisk på sit ansigt. Mit bedste råd er nok tro på at du er smuk, fordi det lyder det som du er! Du skal tro på dig selv, og glemme hvad alle andre siger❤😘

  • Yesyes, Dreng, 13 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få endnu flere råd, hvis du er Bange, utryg eller angst

Alle mennesker oplever at være bange mange gange gennem livet. Men hvis man er bange eller angst for ting, som slet ikke er farlige, eller hvis frygten for meget, er det vigtigt, at man får noget hjælp.

Nogle oplever at være bange for noget bestemt som fx eksamensangst, angsten for edderkopper eller at være bange for at flyve.

Det kan også være, det er lidt svært at sige, hvad man helt præcist er bange for. Måske det bare er en følelse af uro og utryghed i kroppen.

Her på siden kan få gode råd eller du kan lave din egen find ro plan. Du kan også læse andre børns breve og BørneTelefonens svar.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat