Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Sceneskræk!!!

hej

jeg vil gerne være med i MGP

men jeg har helt vildt meget sceneskræk

selv hvis det bare er for fem mennesker at jeg skal synge går jeg fuldstændig i panik

og har lyst til at græde

har i nogle ideer til hvad jeg skal gøre!?

Pige, 11 år
Svar fra andre

Børn

Hej!
Da jeg var på din alder ville jeg også gerne være med i MGP. Jeg havde endda lavet en sang med min veninde, men vi sendte den aldrig ind.
Den dag i dag er jeg glad for at vi ikke gjorde det, fordi jeg synes det vil være vildt pinligt.
Når man er yngre tror jeg at mange synes de synger godt, selvom de faktisk ikke gør, men nu ved jeg jo ikke om du rent faktisk kan synge.

Hvis jeg var dig ville jeg nok bare lade være med at tilmelde mig og prøve ikke at tænke mere over det. For hvis du har så meget sceneskræk ville det jo heller ikke blive en god oplevelse for dig💕

Men hvis det virkelig er en stor drøm for dig kan du jo prøve først at synge foran dine forældre og søskende, senere foran noget mere familie (kusiner, fætre osv). Du kan også synge foran dine venner og sådan stille og roligt bygge det op til flere og flere mennesker.
Der er vist også en form for workshop inden man skal optræde rigtigt til MGP, hvor man øver sig på eksempelvis sceneskræk.

Håber mine råd kan hjælpe💖
Knus fra en pige på 13, snart 14 år🤗

  • Anonym, Pige, 13 år

Jeg vil bruge jeres råd og tak💕

  • Pigen der skrev brevet, Pige, 11 år

Man vil vokse helt vildt af at begive sig ud i noget man godt kan være lidt bange for, så hvis du virkelig gerne vil, er der intet andet at gøre end at tilmelde sig. Dog hvis du er alt for nervøs og forestiller dig at når du står på scenen vil du slet ikke kunne klare nervøsiteten, så er det nok bare bedst at lade det forblive en drøm. Føl efter hvad du virkelig tænker om det, og gør så det.

  • Anonym, Dreng, 18 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få endnu flere råd, hvis du er Bange, utryg eller angst

Alle mennesker oplever at være bange mange gange gennem livet. Men hvis man er bange eller angst for ting, som slet ikke er farlige, eller hvis frygten for meget, er det vigtigt, at man får noget hjælp.

Nogle oplever at være bange for noget bestemt som fx eksamensangst, angsten for edderkopper eller at være bange for at flyve.

Det kan også være, det er lidt svært at sige, hvad man helt præcist er bange for. Måske det bare er en følelse af uro og utryghed i kroppen.

Her på siden kan få gode råd eller du kan lave din egen find ro plan. Du kan også læse andre børns breve og BørneTelefonens svar.

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat