Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Fremtiden efter Gymnasiet

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Da min mor var ung og cirka på din alder arbejdede hun i et slags depot hos er firma hvor hun bare pakkede pakker. Ved ikke om det kunne være en mulighed, det kræver jo ikke det helt vilde.

  • Anonym

Der er helt sikkert et godt og rart job til dig et sted, som du er god til! Og det meste kan man jo lære på jobbet, når man er igang.

Du skal ikke være bekymret over at skuffe dine forældre, de vågner jo ikke hver morgen og tænker “har vores datter imponeret i dag”, de lever bare deres liv og chiller sikkert. Forældre er til for at elske og passe på en, ikke at dømme og blive skuffede, og hvorfor dælen skulle de også det, du bliver student om lidt!! Meget flot!!

  • Tidligere student:), Dreng, 21 år

Du skal ikke være bange. Lev i nuet. Gør hvad der passer dig. Du behøver ikke planlægge hele dit liv nu, du skal ud og leve det.

  • Anonym

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få endnu flere råd, hvis du er Bange, utryg eller angst

Alle mennesker oplever at være bange mange gange gennem livet. Men hvis man er bange eller angst for ting, som slet ikke er farlige, eller hvis frygten for meget, er det vigtigt, at man får noget hjælp.

Nogle oplever at være bange for noget bestemt som fx eksamensangst, angsten for edderkopper eller at være bange for at flyve.

Det kan også være, det er lidt svært at sige, hvad man helt præcist er bange for. Måske det bare er en følelse af uro og utryghed i kroppen.

Her på siden kan få gode råd eller du kan lave din egen find ro plan. Du kan også læse andre børns breve og BørneTelefonens svar.

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat