Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Hej

Hej jeg er 15 år gammel

alle mine venner mister deres møgdom

men jeg har stadig ikke mistet min

er jeg bare en outsider?

Jeg har heller ikke engang haft mit første kys endu

Dreng, 15 år
Svar fra andre

Børn

hej

Altså nu er jeg ikke en dreng så jeg kan jo ikke sætte mig præcist i dit sted, men min storebror fik først sit første kys da han var 16 (næsten 17). Så altså jeg tror sgu ikke at du er helt outsider haha, og omrking sex-delen tror jeg heller ikke at du skal være nervøs. nogen gør det tidligt andre senere, så længe I har det cool tænker jeg ikke at det er et problem 🙂

  • hjælperen :), Pige, 15 år

Du er bestemt ikke en outsider. Du er bestemt heller ikke den eneste. Der er intet galt i at vente med at have sex til man er 100% klar til det.
Jeg har heller ikke haft mit første kys endnu. Det er det mange der ikke har, og det er okay og helt normalt.

  • Anonym, Dreng, 15 år

Hej med dig.
Jeg er 18 år, og har aldrig haft sex. Jeg hviler ret meget i det, fordi jeg tænker, at det bliver en større oplevelse for både min partner og jeg, hvis jeg venter til, at jeg er klar og finder den rigtige. Ligeledes har jeg heller ikke haft mit første kys endnu, da jeg venter til den rigtige kommer.
Du er bestemt ikke unormal, og du skal kun gøre det, når du føler dig klar til det.

  • Anonym, 18 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få endnu flere råd, hvis du er Bange, utryg eller angst

Alle mennesker oplever at være bange mange gange gennem livet. Men hvis man er bange eller angst for ting, som slet ikke er farlige, eller hvis frygten for meget, er det vigtigt, at man får noget hjælp.

Nogle oplever at være bange for noget bestemt som fx eksamensangst, angsten for edderkopper eller at være bange for at flyve.

Det kan også være, det er lidt svært at sige, hvad man helt præcist er bange for. Måske det bare er en følelse af uro og utryghed i kroppen.

Her på siden kan få gode råd eller du kan lave din egen find ro plan. Du kan også læse andre børns breve og BørneTelefonens svar.

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat