Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Min angst er for meget lige nu

Jeg har Emetofobi,

og lige nu er det ved at være for meget.

Jeg kan ikke leve i min normale hverdag uden frygt.

Jeg har brug for at snakke med nogen

som måske har angst for noget andet

eller den samme fobi som mig 🙂

Pige, 13 år
Svar fra andre

Børn

Hej. Jeg forstår dig virkelig godt!! Jeg døjer også med angst her for tiden. Jeg tør ikke at være på steder, hvor der ikke er toiletter, så jeg kan ikke tage normalt i skole, og gøre de ting jeg gerne vil. Jeg føler det også som en kæmpe byrde, som tager alt min energi og mit overskud fra mig. Jeg føler mig især selv som en stor byrde for min familie. Hvor meget jeg end ville kan jeg desværre ikke give dig nogle gode råd, da jeg selv ikke ved, hvad jeg skal gøre ved det, men det kan måske hjælpe at snakke med en psykolog, hvis du ikke allerede har prøvet det. Jeg håber virkelig, at du får det bedre, og på et tidspunkt kan leve næsten helt uden frygt.

  • Me, Pige, 18 år

Jeg har også emetofobi. Det er virkelig ikke fedt og jeg føler med dig. Det forstyrre også min hverdag og gør det svært for mig at gøre ting jeg godt kan lide på grund af frygten der altid er der et eller andet sted og får mig til at få det dårligt af det. Jeg håber virkelig at du får det bedre med fobien og at din hverdag kan blive nemmere.❤️

  • Miiiig, Pige, 14 år

Jeg forstår dig godt!<3, jeg døjer virkelig meget med angst, og jeg kan vivrkelig godt forstå du ikke syntes det er behageligt, måske prøv at snakke med en voksen, din familie, en god ven du stoler på eller en lærer måske, så kan det være at det bliver bedre<3

  • Pige på 11, Pige, 11 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få endnu flere råd, hvis du er Bange, utryg eller angst

Alle mennesker oplever at være bange mange gange gennem livet. Men hvis man er bange eller angst for ting, som slet ikke er farlige, eller hvis frygten for meget, er det vigtigt, at man får noget hjælp.

Nogle oplever at være bange for noget bestemt som fx eksamensangst, angsten for edderkopper eller at være bange for at flyve.

Det kan også være, det er lidt svært at sige, hvad man helt præcist er bange for. Måske det bare er en følelse af uro og utryghed i kroppen.

Her på siden kan få gode råd eller du kan lave din egen find ro plan. Du kan også læse andre børns breve og BørneTelefonens svar.

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat