Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Rasmus Paludan

Hej BørneTelefonen.

Jeg er en pige på 12 og er fra Litauen.
Er født i Danmark, men begge mine forældre er fra Litauen.

Er bange for at Rasmus Paludan får magt og smider hos ud!
Har det så godt her i Danmark og i skolen.
Har de bedste venner og vil ikke ud af landet.

Hvad skal jeg gøre?!

Håber i kan hjælpe mig😫❤️

Pige, 12 år
Svar fra andre

Børn

Du ser for mange falske nyheder og er sammen med uvidende folk. Rasmus Paludan vil ikke sende dig hjem. Han vil kun sende kriminelle udlændinge hjem og muslimer. Da du er fra Litauen tror jeg ikke på at du er muslim. Og håber da ikke at du er kriminel. Det lyder også til at du kan lide Danmark. Så du bliver ikke sendt hjem bare rolig. Ha det godt

  • Anonym, Dreng, 15 år

Jeg havde det samme problem. Jeg tænkte meget over det, især fordi mine forældre også er fra Litauen og det er jeg også. Men jeg bliver nødt til at tænke på, at han ikke får magt.

  • Anonym, Pige, 14 år

Rasmus Paludan. Er slet ikke så farlig, han er bare dum. Altså for det første kan et parti ikke bare udrydde en flok mennesker de er trætte af han for aldrig magten til at afgøre det. Han er bare meget viljefast på en måde. Ved ikke helt hvordan jeg skal forklare det men han har bare en meget stærk mening om en speciel ting og det kan han ikke komme så langt med lige nu!! Fordi at i Danmark har vi demokrati så der er ikke ene og alene en mand som kan bestemme det! Det bliver valgt/stemt om! Der er også ytrings frihed hvilket betyder at man har lov til at ytre/sige sin mening og snakke om andre, det er derfor han gør det for se hvor meget opmærksomhed han har fået af at for eksempel brænde koranen! Kærlig hilsen mig!

  • Mig, Pige, 13 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få endnu flere råd, hvis du er Bange, utryg eller angst

Alle mennesker oplever at være bange mange gange gennem livet. Men hvis man er bange eller angst for ting, som slet ikke er farlige, eller hvis frygten for meget, er det vigtigt, at man får noget hjælp.

Nogle oplever at være bange for noget bestemt som fx eksamensangst, angsten for edderkopper eller at være bange for at flyve.

Det kan også være, det er lidt svært at sige, hvad man helt præcist er bange for. Måske det bare er en følelse af uro og utryghed i kroppen.

Her på siden kan få gode råd eller du kan lave din egen find ro plan. Du kan også læse andre børns breve og BørneTelefonens svar.

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat