Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Bange for at høre musik i klassen

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Hej!
Det er ikke noget du skal tænke over!❤️ Jeg ved godt du sikkert har fået det at vide flere gange, men jeg tror bare du skal lade være med at tænke så meget over det, bare være dig selv og gøre som du vil.
Jeg hørte selv meget musik i timerne i folkeskolen. Jeg var faktisk lidt kendt for at være den der hørte mest musik i timerne, men der var aldrig nogen der kommenterede på det jeg hørte. Musik er en gave til vores jord, og det ville være en skam hvis du undgik at høre det, bare fordi du “ser mærkelig ud”
Lev livet! Musik er fantastisk❤️❤️❤️

  • Personen uden personlighed, Pige, 17 år

Hey smukke. Tror bare det handler om at gøre det eller måske prøve at “forberede” sig så meget som man kan og hvis folk spørger hvad du hører kan du jo bare sige eller hvad du har lyst til. Bare fordi folk spørger dig om noget betyder det ik at du skal svare på det ovehovedet. Det er helt op til dig om du vil eller ej.

  • Jeg er her for dig, Pige, 16 år

Hej
Sig fxck til hvad andre siger, og bare gøre det. Folk har mere travlt med sig selv, og tænke på hvad andre tænker om dem. Selvom det til tider ikke føles helt sådan, men de fleste har mest travlt med sig selv og ikke andre,

De fleste høretelefoner kommer med en lyd, når de er ved at være døde for batteri. Ja folk kommer nok også til at spørge hvorfor du lytter til musik, hvis du aldrig har gjort det før. Men så bare fortæl dem, fordi du havde lyst – og hvis folk ser hvad du høre, er det også ligemeget.

Alting skal ikke give mening for alle, men bare det giver mening for den enkelte person. Så er alle andres mening så ligegyldigt.

Jeg er kpop fan, har været det siden din alder og er 18 år nu. Den gang var jeg rædselfuld, når jeg vil høre det samt fangirl over det. Fordi folk havde et vildt skævt syn på det, men blev enig med mig selv. Det skulle sætte en stopper for, at høre kpop og være fan. Jo ældre jeg er blevet, jo mere ligeglad er jeg. For det skal ikke give mening for alle, men kun for de enkelte individer.

Ja der vil altid som altid være nogen, som kigger skævt på en. Men de fleste er dog ligeglad, da de fokuser på sig selv. Og ja bare fordi man begynder at hvile mere i sig selv, vil man stadig altid være en smulle usikker og bang for andres menig. Sådan er livet.

Vh C

  • C, Pige, 18 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få endnu flere råd, hvis du er Bange, utryg eller angst

Alle mennesker oplever at være bange mange gange gennem livet. Men hvis man er bange eller angst for ting, som slet ikke er farlige, eller hvis frygten for meget, er det vigtigt, at man får noget hjælp.

Nogle oplever at være bange for noget bestemt som fx eksamensangst, angsten for edderkopper eller at være bange for at flyve.

Det kan også være, det er lidt svært at sige, hvad man helt præcist er bange for. Måske det bare er en følelse af uro og utryghed i kroppen.

Her på siden kan få gode råd eller du kan lave din egen find ro plan. Du kan også læse andre børns breve og BørneTelefonens svar.

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat