Brev

Problemer med Kæresten

Hej jeg er en pige på 12 år.

jeg har en kæreste

og jeg ved ikke om vi stadig er det

fordi ver gang jeg skriver eller ringer tager eller skriver han ikke tilbage

og jeg har spurt ham om hvordan det går for en månd siden.

Er der noglen der vil hjælpe mig? 🙁

Pige, 12 år
Svar fra andre

Børn

hej pige på 12
sådan havde jeg det også med min kæreste på et tidspunkt og jeg blev ked af te da han ikke svaret og tog den når jeg ringede men jeg talte med min ven om det og hun sagde at jeg skulle tage det roligt og vente og hvis der gik en uge mere(jeg skrev til ham hvis du ikke svare i den næste uge så er det forbi det skrev jeg til ham og ventede) uden han skrev tilbage eller svaret så skulle jeg glemme ham og bare lige han svaret ikke så jeg skrev vi slår op på grund af din opførsel og nu har jeg en mega sød kæreste
undskyld hvis det er lidt rodet men håber du forstår hvad jeg mener og jeg håber du får løst det

kærlig hilsen pige 12 år

  • pige 12 år, Pige, 12 år

Hej pige på 12 år.

Det er jeg virkelig ked af at høre, nogle gange kan folk ikke tage sig sammen og sige det ligeud og det resulterer så i at du står tilbage helt forvirret.

Men selvom han har “slået op med dig” så fortjener du at få en forklaring. Derfor synes jeg at du skal (når Corona er ovre) tage fat i ham i skolen og spørge om hvad han har gang.

Jeg synes virkelig ikke at du skal lade dig blive playet med sådan så hvis han ikke har en rigtig god forklaring så skal du slå op med ham.

Jeg ked af at det er sket for dig selvom det er hårdt kommer man op på hesten igen. Du fortjener bedre:)

Kan du have en god dag:)

  • :), Dreng, 16 år

Hey. Pige
Jeg syntes du skal prøve at kontakte ham direkte prøv at tag hjem til ham så kan han I hvert fald ikke undgå at svare eller prøv at kontakte en af hans venner spørg og han har snakket om dig eller nævnt dig i en træls situtation det kan være de vil hjælpe

Kh. Pigen der gerne vil hjælpe

  • Piger der gerne vil hjælpe, Pige, 12 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få endnu flere råd, hvis du er Bange, utryg eller angst

Alle mennesker oplever at være bange mange gange gennem livet. Men hvis man er bange eller angst for ting, som slet ikke er farlige eller hvis frygten styrer, den måde man er på, og hvordan man har det, så er det vigtigt, at man får noget hjælp.

Nogen oplever at være bange for noget bestemt som fx eksamensangst, angsten for edderkopper eller at være bange for at flyve.

Det kan også være, det er lidt svært at sige, hvad man helt præcist er bange for. Måske det bare er en følelse af uro og utryghed i kroppen.

Her på siden kan få gode råd eller du kan lave din egen find ro plan. Du kan også læse andre børns breve og BørneTelefonens svar.

slap af og find ro vejrtrækningsøvelse

Video: gode råd om angst

Hvad er angst egenligt? Og hvordan påvirker følelsen os?

Se video’en på vores YouTube-kanal og vælg det råd, der passer til dig.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat