Brev

Plagiat

Hej. Mit navn er Nikolai og jeg er lige fyldt 15.

Jeg går på efterskole, så jeg har lige fået ny lærer. Her kommer problemet. Vi skulle skrive en novelle, og det var jeg virkelig ikke i humør til.

Men stadig vil jeg gerne have så gode karakterer som muligt, så jeg tænkte mig ikke om så godt. Jeg gjorde det værste, man nu kan gøre.

Jeg gik ind på Reddit, og fandt mig en historie jeg oversatte fra engelsk og skrev lidt på.

Jeg afleverede den, og lige her i går fik jeg så beskeden om, at min lærer har fundet den originale historie og bad mig lave en ny.

 

Jeg har det ekstremt dårligt med mig selv, og mit hjerte banker når jeg tænker over det. Jeg bliver sikkert bleg i hovedet, og jeg får ondt i maven.

Jeg ved simpelthen ikke hvad jeg skal gøre, og jeg vidste slet ikke hvem jeg kunne spørge til råds…

 

Venligst hjælp en mentalt, overreagerende dreng 🙁

Dreng, 15 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Hvad gør man, hvis man er Skoletræt?

Gode råd om at være Ny i klassen

Skole og efterskole Andre der hjælper

Uddannelsesguidens eVejledning

Vejledning om uddannelse og job
Læs mere

Har du eksamensangst? Få flere gode råd her

Det er helt almindeligt, at man føler ubehag, når man bliver bedømt af andre, men hvis nervøsiteten vokser sig så stor, at den nærmere bliver til en eksamensangst, så er det vigtigt, at få talt om det med nogen.

Måske har du tanker som: Hvordan undgår jeg eksamensangst? Hvordan skal jeg forberede mig inden min eksamen? Er der øvelser til eksamensangst? Hvad gør jeg, hvis jeg ikke kan huske, hvad jeg skal sige?

Her på siden kan du få gode råd. Du kan også få et opmuntrende citat, få dine katastrofetanker ud af hovedet, lægge en plan for, hvordan du forbereder dig, prøve vejrtrækningsøvelsen, afstemningen eller læse andre børns breve.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat