Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Pinligt!!

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Det bedste vil nok være at sige sandheden til hende.

  • Dreng på 18, Dreng, 18 år

Hej! Jeg syntes at du skal sige sandheden. Fortæl hende at du skulle spille hende og sig at det ikke var at for at gøre grin eller noget. Med sandheden kommer man længst!

  • Ano!, 12 år

Hej hvis du har løjet så enten kan du sige det det er ikke så svært når det ikke er gjort men når du har sagt det er det måske ikke så pinligt mere men du skal du skal måske det du vil og det kan være svært men bestemmer andre at du skal have balloner under bukserne eller sådan du sige du ikke har lyst er det da tvang??? Men eller kan du sige hej mor jeg ved jeg sagde det med balloner under bukserne men jeg gjore det men kun for sjov skyld jeg det er ikke noget du skal bekymre dig om;)

  • Pjuske2000m, 15 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få endnu flere råd, hvis du er Bange, utryg eller angst

Alle mennesker oplever at være bange mange gange gennem livet. Men hvis man er bange eller angst for ting, som slet ikke er farlige, eller hvis frygten for meget, er det vigtigt, at man får noget hjælp.

Nogle oplever at være bange for noget bestemt som fx eksamensangst, angsten for edderkopper eller at være bange for at flyve.

Det kan også være, det er lidt svært at sige, hvad man helt præcist er bange for. Måske det bare er en følelse af uro og utryghed i kroppen.

Her på siden kan få gode råd eller du kan lave din egen find ro plan. Du kan også læse andre børns breve og BørneTelefonens svar.

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat