Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Pige forælsket I Mig

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Synes ik du skal være kærester med hende hvis hun bare er en sød nok kæreste, det er lidt synd hvis du ikke har de helt samme følelser for hende som hun har får dig
Hvad er det ogs for nogen venner der vil mobbe dig fordi du er sammen med en de ik kan lide! Hvis du har følelser for hende og hun har følelser for dig synes jeg bare at i skal være ligeglade med hvad andre tænker
Men hvis du ik har følelser for hende men bare vil fordi at hun er sød nok synes jeg ik at i burde blive kærester

  • Eli, Pige, 14 år

Heeeeej!!!
Jeg syntes KUN du skal blive kærester med hende vis du er sikker på at du er vild med hende.
Hey lige et godt tip vis du vælger ikke at blive kærester med hende så sig det på en stille og rolig måde så hun ikke tror du hader hende. Du kan i stedet sige “hey har ikk helt de samme følelser for dig” eventuelt kunne du lige spøger om hun er okay.

Håber du kunne bruge mit råd. Kh mig🤓

  • Din hjælper, Pige, 10 år

Som alle andre skriver, er jeg enig.
Hvis du tænker på hende dagligt, forestiller dig i dine tanker hvordan hun vil være som kæreste, ikke kan lade vær med at kigge på hende, når hun eller andre ikke ser det, så det klassiske tegn på, at man er forelsket. Hvis du ikke har nogle af disse tegn, så du ikke forelsket.

Hvad angår dine venner, er det nogle dårlige venner du har, når de siger sådan om hende. Hvad vil de selv sige til, at få de ting at vide, som de siger til dig? Synes du skal sige det til dem, ar du ikke vil finde dig i den opførelse. Kan de ikke selv se det, så er de ikke værd at samle på som venner. Ved det kan være svært på efterskole. Men ja hvis du forelsket i hende, så tag chancen, og forsøg at vis hende frem på en positiv måde, så folk indser at hun enlig er god nok. Hvis du kan lide hende, så kan hun jo ikke være en skidt person, ikke at hun er det, men tænk den tanke, og sig det evt til sine venner.

Kærlighed er svært, men nogle gange må man altså følge sit hjerte, hvad siger sit hjerte dig?

Alt held og lykke. 🤗

  • A, Pige, 22 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få endnu flere råd, hvis du er Bange, utryg eller angst

Alle mennesker oplever at være bange mange gange gennem livet. Men hvis man er bange eller angst for ting, som slet ikke er farlige, eller hvis frygten for meget, er det vigtigt, at man får noget hjælp.

Nogle oplever at være bange for noget bestemt som fx eksamensangst, angsten for edderkopper eller at være bange for at flyve.

Det kan også være, det er lidt svært at sige, hvad man helt præcist er bange for. Måske det bare er en følelse af uro og utryghed i kroppen.

Her på siden kan få gode råd eller du kan lave din egen find ro plan. Du kan også læse andre børns breve og BørneTelefonens svar.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat