Brev

Opmærksomhed til konfirmationen

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Hej pige på 13.

Jeg kan super godt forstå din bekymring! Jeg blev konfirmeret i maj og det virker ret naturligt at folk giver en opmærksomhed.
Hvis det er en mulighed kunne det være en god ide at snakke med en af dine forældre om dine tanker.
Jeg tror også man langt hen af vejen kan komme til at tænke lidt for meget over de ting.
Mit bedste råd er nok bare at nyde den ene dag hvoe man har rampelyset for en gang imellem kan det faktisk være virkelig dejligt.

jeg håber det hjalp♡

  • ea, Pige, 14 år

Hej jeg blev konfirmeret her sidste år i August. ALT opmærksomheden vil jo selvfølgelig være på dig, fordi du er konfirmanden. Men det er virkelig ikke så slemt igen. Jeg havde cirka 85 gæster.

  • Humle55, Dreng, 16 år

Hej

Da jeg blev konfirmeret, bad jeg på forhånd om ikke at indblandes i nogle lege, da jeg havde det på samme måde som dig. Min familie tog det meget pænt, og respekterede det!
Istedet inddrog de andre gæster, hvilket skam fungerede rigtig fint.
Dagen gik generelt rigtig ,godt og jeg fortryder bestemt ikke at vi holdte festen.

Snak med din familie om dine bekymringer. Det er DIG som skal fejres, så alle vil jo gerne have at du får den bedste mulige oplevelse.

  • Lou, Pige, 18 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få endnu flere råd, hvis du er Bange, utryg eller angst

Alle mennesker oplever at være bange mange gange gennem livet. Men hvis man er bange eller angst for ting, som slet ikke er farlige eller hvis frygten styrer, den måde man er på, og hvordan man har det, så er det vigtigt, at man får noget hjælp.

Nogen oplever at være bange for noget bestemt som fx eksamensangst, angsten for edderkopper eller at være bange for at flyve.

Det kan også være, det er lidt svært at sige, hvad man helt præcist er bange for. Måske det bare er en følelse af uro og utryghed i kroppen.

Her på siden kan få gode råd eller du kan lave din egen find ro plan. Du kan også læse andre børns breve og BørneTelefonens svar.

slap af og find ro vejrtrækningsøvelse

Video: gode råd om angst

Hvad er angst egenligt? Og hvordan påvirker følelsen os?

Se video’en på vores YouTube-kanal og vælg det råd, der passer til dig.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat