Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Online undervisning

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

hejsa!
du kan lave en aftale med din lære. skriv til hende, på aula hvordan du har det med at have kamera tændt. så tror jeg hun vil forstå dig:)
håber det virker!

  • Anonym, Pige, 13 år

Hej!
Jeg forstår dig og har det på samme måde.
Det er super stressende hele tiden at skulle tænke på, hvordan man ser ud. Og det er ekstra svært, fordi man (jeg er i hvert fald🥴) lige er stået op, og så ligner man lidt en ost. Men i hvert fald. Tænk på, at de andre måske har det på præcis samme måde. Og hvis ikke – så går de i hvert fald igennem det samme som dig. Så du er ikke den eneste der måske føler sig usikker, fordi man skal forholde sig til, hvordan man ser ud HELE TIDEN.
Hvis det er, så kan du eventuelt stå lidt tidligere op. Og så gøre dig lidt klar, pynt dig selv lidt op, og være frisk. Det giver lidt mere energi, og så har du lidt mere styr på, hvordan du ser ud, og at du gerne vil se ud, som DU synes er pænt.
Du kan også – hvis du stadig synes at det stressende og super ubehageligt at kunne se sig selv hele tiden – sætte en lille papirsfirkant med tape eller en sticky-note på, dér hvor du kan se dig selv, sådan du ikke bliver forstyrret.

Håber jeg kunne hjælpe lidt!
– <3

  • Anonym, Pige, 14 år

Hej!
Synes at du skal skrive til din lære på aula . Kan godt se at det kan være mega træls sider nogen gange os bare og fokuserer på mig selv ser jeg godt kunne jeg ik godt bare ha en god hår dag men jeg hved det ikke betyder noget . Husk at stil dig foran spejlet og sig du er mega lækker gør det vær dag så tror jeg det hjælper

Håber det kunne hjælpe !!!

  • Anonyme pige, Pige, 12 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få endnu flere råd, hvis du er Bange, utryg eller angst

Alle mennesker oplever at være bange mange gange gennem livet. Men hvis man er bange eller angst for ting, som slet ikke er farlige, eller hvis frygten for meget, er det vigtigt, at man får noget hjælp.

Nogle oplever at være bange for noget bestemt som fx eksamensangst, angsten for edderkopper eller at være bange for at flyve.

Det kan også være, det er lidt svært at sige, hvad man helt præcist er bange for. Måske det bare er en følelse af uro og utryghed i kroppen.

Her på siden kan få gode råd eller du kan lave din egen find ro plan. Du kan også læse andre børns breve og BørneTelefonens svar.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat