Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Onanere følese?

Hej.

Jeg er en pige på 12

Når jeg onanere, føles det godt.

Men når jeg er færdig med det føler jeg,

at jeg er klam?

Er det normalt?

Pige, 12 år
Svar fra andre

Børn

Hej pige på 12 år
Det er så normalt at have den følelse. Sådan havde jeg det også selv da jeg begyndte, men du skal bare huske på at det er så naturligt at onanere og overhovedet ikke klamt. Og du må aldrig blive i tvivl om at noget som føles godt for dig er klamt, for det er det ikke.
Det er især i starten når man begynder at man kan føle sig klam, fordi man måske også er tvivl om man er den eneste der gør det, og om det er for tidligt, men jeg kan forsikre dig om at du ikke er den eneste.
Og hvis der er nogen der nogensinde kalder dig klam, så husk på at det er dem der er umodne, og at der er absolut intet galt med dig.

  • anonym, Pige, 16 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få endnu flere råd, hvis du er Bange, utryg eller angst

Alle mennesker oplever at være bange mange gange gennem livet. Men hvis man er bange eller angst for ting, som slet ikke er farlige, eller hvis frygten for meget, er det vigtigt, at man får noget hjælp.

Nogle oplever at være bange for noget bestemt som fx eksamensangst, angsten for edderkopper eller at være bange for at flyve.

Det kan også være, det er lidt svært at sige, hvad man helt præcist er bange for. Måske det bare er en følelse af uro og utryghed i kroppen.

Her på siden kan få gode råd eller du kan lave din egen find ro plan. Du kan også læse andre børns breve og BørneTelefonens svar.

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat