Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Onanere følese?

Hej.

Jeg er en pige på 12

Når jeg onanere, føles det godt.

Men når jeg er færdig med det føler jeg,

at jeg er klam?

Er det normalt?

Pige, 12 år
Svar fra andre

Børn

Hey
Det er en så normal følelse, og tror mange har haft den følelse.
Onani er så normalt. Det er forskelligt hvornår folk er klar til det, men tænker at langt de fleste har onaneret.
Du skal bare slappe af i det, og gøre det som føltes dejligt. Det er så normalt

  • ?, Pige, 16 år

det er helt normalt at onanere og du skal ikke føle dig klam. Der er ingen der synes du er klam og hvis der er så er det fordi de er umodne og fordi de ikke føler sig klar. Tag det som om at du er moden. alle kommer til at prøve det på et tidspunkt når de er i puberteten og der er også nogen der starter før. Du er helt perfekt som du er og det er der ingen der skal lave om på!
Hilsen

  • Anonym, Dreng, 11 år

Hej pige på 12 år
Det er så normalt at have den følelse. Sådan havde jeg det også selv da jeg begyndte, men du skal bare huske på at det er så naturligt at onanere og overhovedet ikke klamt. Og du må aldrig blive i tvivl om at noget som føles godt for dig er klamt, for det er det ikke.
Det er især i starten når man begynder at man kan føle sig klam, fordi man måske også er tvivl om man er den eneste der gør det, og om det er for tidligt, men jeg kan forsikre dig om at du ikke er den eneste.
Og hvis der er nogen der nogensinde kalder dig klam, så husk på at det er dem der er umodne, og at der er absolut intet galt med dig.

  • anonym, Pige, 16 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få endnu flere råd, hvis du er Bange, utryg eller angst

Alle mennesker oplever at være bange mange gange gennem livet. Men hvis man er bange eller angst for ting, som slet ikke er farlige, eller hvis frygten for meget, er det vigtigt, at man får noget hjælp.

Nogle oplever at være bange for noget bestemt som fx eksamensangst, angsten for edderkopper eller at være bange for at flyve.

Det kan også være, det er lidt svært at sige, hvad man helt præcist er bange for. Måske det bare er en følelse af uro og utryghed i kroppen.

Her på siden kan få gode råd eller du kan lave din egen find ro plan. Du kan også læse andre børns breve og BørneTelefonens svar.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat