Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Øreringe

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Hej pige på 12
Alså jeg må kun købe fra et mærke, og må ikke købe for alle mugelig andre mærker det kan jo være du bare skal finde et mærke som dine ører godt kan lide, og ja det lyder ikke så godt, jeg tror også fordi det var genbrug at de øre blev på den måde, fordi der er nok andre som har haft øreringen på, men det hele skal nok gå, lige meget hvad så tænk på at hvis du ikke må havde øreringe på så tænk at det okay, det kan godt være du så ikke er ens med de andre piger, men alså du har jo stadig hul i øret, og når du bliver 18 så må du jo selv vælge!!:)
Held og Lykke
Kh mig

  • Den hjælpsomme pige::), Pige, 12 år

Jeg tror ikke du skal være så bange for aldrig at måtte bruge øreringe igen – skyldes det at du er allergisk overfor nikkel så prøv med øreringe uden nikkel eller i kirurgiskstål (samme materiale som bruges ved operationer).

Jeg kan heller ikke tåle nikkeløreringe men i kirurgiskstål har jeg ingen problemer😆.

Prøv eventuelt øreringe uden lås f.eks runde øreringe.

  • ☺️, Pige, 19 år

Hej dejlige dig!😘
Mig og mine øre er også ret allergiske.
Jeg må kun brugte ting som er belagt med guld eller sølv( det må selvføldig og være ren gild eller sølv).
Det har hjulpet mig, og så bruger jeg i ørestikker du ved dem som sider tæt på øret med en lås. Jeg bruger små ringe som man sætter i øret og klikker den sammen på bagsiden.
Jeg er næsten sikker på du kan få øreringe igen. ☀️🌸

Mvh mit navn starter med i og slutter på a❤️

  • Hmmm vi kalder mig hende som stiller på a

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få endnu flere råd, hvis du er Bange, utryg eller angst

Alle mennesker oplever at være bange mange gange gennem livet. Men hvis man er bange eller angst for ting, som slet ikke er farlige, eller hvis frygten for meget, er det vigtigt, at man får noget hjælp.

Nogle oplever at være bange for noget bestemt som fx eksamensangst, angsten for edderkopper eller at være bange for at flyve.

Det kan også være, det er lidt svært at sige, hvad man helt præcist er bange for. Måske det bare er en følelse af uro og utryghed i kroppen.

Her på siden kan få gode råd eller du kan lave din egen find ro plan. Du kan også læse andre børns breve og BørneTelefonens svar.

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat