Brev

Hvad skal jeg gøre?????

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Hej, jeg forstår virkelig godt din fortvivlelse, men selvom det er skræmmende syntes jeg bare at du skal springe ud i det og fortælle ham det. MEN hvis du føler at han ikke rigtig kan lide dig på den måde, syntes jeg at du skal starte med at give ham små hints. Men husk, de hints du sender må gerne være tydelige, for mange drenge overrækker ikke ting så meget som piger gør.
Jeg håber det kunne hjælpe lidt 🙂

  • Anonym, Pige, 15 år

Hey smukke. Bare snak med ham og sig hvordan du føler. Ved godt det er nemmere sagt end gjort men jeg er sikker på du godt kan❤

  • Jeg er her for dig, Pige, 16 år

Hej, som dreng vil jeg sige at vi elsker når den anden skriver først og giver opmærksomhed og viser omsorg for en, men hvis du rigtig godt kan lide ham og du kender ham godt så syntes jeg bare du skal skrive at du godt kan lide ham fordi altså drenge siger meget sjældent nej til sådan noget altså det gør de måske 1/100 gange så jeg syntes bare du skal sige hvad du føler og så er jeg sikker på ham bliver mega glad og siger ja. Held og lykke.

  • Dreng, Dreng, 16 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få endnu flere råd, hvis du er Bange, utryg eller angst

Alle mennesker oplever at være bange mange gange gennem livet. Men hvis man er bange eller angst for ting, som slet ikke er farlige eller hvis frygten styrer, den måde man er på, og hvordan man har det, så er det vigtigt, at man får noget hjælp.

Nogen oplever at være bange for noget bestemt som fx eksamensangst, angsten for edderkopper eller at være bange for at flyve.

Det kan også være, det er lidt svært at sige, hvad man helt præcist er bange for. Måske det bare er en følelse af uro og utryghed i kroppen.

Her på siden kan få gode råd eller du kan lave din egen find ro plan. Du kan også læse andre børns breve og BørneTelefonens svar.

slap af og find ro vejrtrækningsøvelse

Video: gode råd om angst

Hvad er angst egenligt? Og hvordan påvirker følelsen os?

Se video’en på vores YouTube-kanal og vælg det råd, der passer til dig.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat