Brev

Nøgen billeder

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Hej. Jeg synes du skal stoppe med at sende flere beskeder til denne “fyr”. Det kan godt være han er mega sød og venlig, men hvis han beder så hurtigt om nøgen billeder eller billeder af dig med lidt tøj på, så lyder det som om han kun er interesseret i det. Hvis du får det dårligt med det, som du skriver, så synes jeg at du skal stoppe. Måske du kan tale med din skoles sundhedsplejerske? De har tavshedspligt og kan sikkert hjælpe dig. Håber du finder ud af det hele 🙂

  • blåøjne, 15 år

Jeg tror grunden til at du følte det var forkert er fordi du ikke var 100 procent tryg ved ham.
Når man har sendt et nøgen billede burde man føle at der ikke var noget forkert i at gøre det.
Personen man sender nøgenbillede til burde være en man er tryg ved, og har lyst til at dele sin egen unikke krop med.
Derfor er mit råd at du skal overveje om han er værd at skrive med når han fik dig til at gøre noget du måske ikke helt var klar på.

  • brunette, 15 år

Hej søde! Jeg har selv været der. Så kun med undertøj. Og jeg forstår dig 100%! Det hele virker spænende, anderledes og frisk i sekundet du gør det. Men du ved det også selv, som du skriver ‘jeg ved godt det er forkert’ men sket er sket. Jeg synes i første omgang skal du finde ud af om de ligger tydeligt på nettet. Alså søge på dit rigtige navn, snapnavn, eller bruger navet i det spil du mødte ham. Bare for at være sikker. Du behøver ikke at fortælle det til dine forældre, hvis ikke du har lyst til det. Dog hvis det bliver noget der går dig på, er det oplagt at du går til dem! Jeg synes personligt ikke du skal skrive med ham mere, som mange af de andre også skriver. Da han ikke er det værd, hvis han udnytter dig til at sende billeder. Jeg vil mene at ens krop er privat, og derfor at man kun viser ham sådan nogle ting hvis i har sex. Lige meget hvor meget du stoler på den person der får din snap, betyder ikke, at billederne ikke stadig kan ligge på nettet. I det man klikker på send, på et socialt medie, bliver billederne på nettet. Det er ikke for at skramme dig, men for at fortælle dig, at der også kan være konsekvenser. Jeg håber du finder ud af det, og jeg hjalp dig lidt. Kh

  • Hendedenhemmelige, 15 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Hvordan er dit digitale fællesskab?

Når man skriver sammen online, kan tonen hurtigt blive grovere, og vi kan nemt misforstå hinanden. Det kan være fordi, vi ikke kan se andres reaktioner, og derfor ikke opdager, at de måske er blevet kede af det.

Er du blevet mobbet, holdt udenfor eller talt grimt til på nettet, er det ikke okay. Og der er heldigvis en masse voksne, som skal hjælpe dig med at få det stoppet, så du kan få det bedre.

Klik dig videre her og få gode råd til dit digitale liv og fællesskab!

Trin for trin hjælp
Har du været udsat for ulovlig billeddeling? Få hjælp her, hvis nogen har delt et billede eller en video af dig.

Er dine private billeder blevet delt?

billeddeling

Er dine private billeder blevet delt? Eller har du selv delt billeder eller videoer?

Uanset om du selv har delt, har modtaget noget eller selv er blevet krænket, er det det vigtigt, at du reagerer.

Læs mere her og få hjælp til, hvad du kan gøre hvis du er stødt på det eller selv har været udsat for billeddeling. Du kan også få gode råd, læse andre børns breve, quizze eller se film om billeddeling.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat