Brev

Nervøsitet Hele tiden

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Hej! Engang havde jeg det lidt på samme måde. Jeg havde det sådan fordi at jeg var usikker på mig selv, og om de nu ville syntes at jeg så dum ud eller noget. Men så lærte jeg at man ikke skal tænke på hvordan man selv er, men fokusere på selve opgaven. Så det jeg gør er at fokusere på at de andre for lært mest muligt af min fremlæggelse, og at jeg sørger for at det bliver en god oplevelse for dem. Hvis du ikke kunne bruge mit råd, så tag nogle af de andre for de også rigtig gode! 🙂

  • God nok, 15 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få endnu flere råd, hvis du er Bange, utryg eller angst

Alle mennesker oplever at være bange mange gange gennem livet. Men hvis man er bange eller angst for ting, som slet ikke er farlige eller hvis frygten styrer, den måde man er på, og hvordan man har det, så er det vigtigt, at man får noget hjælp.

Nogen oplever at være bange for noget bestemt som fx eksamensangst, angsten for edderkopper eller at være bange for at flyve.

Det kan også være, det er lidt svært at sige, hvad man helt præcist er bange for. Måske det bare er en følelse af uro og utryghed i kroppen.

Her på siden kan få gode råd eller du kan lave din egen find ro plan. Du kan også læse andre børns breve og BørneTelefonens svar.

slap af og find ro vejrtrækningsøvelse

Video: gode råd om angst

Hvad er angst egenligt? Og hvordan påvirker følelsen os?

Se video’en på vores YouTube-kanal og vælg det råd, der passer til dig.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat