Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Nervøs for gymnasiet/HHX

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Hej
Jeg syntes at du skal være ligeglad med hvad andre tænker om dig og bare leve dit liv som du vil have det!!!
Du skal heller ikke være nervøs fordi så bliver HHX bare ikke særlig godt, du skal tænke positivt og leve dit liv!!!! Du har kun et!!!!!

Hilsen mig

  • Mig, 16 år

Jeg går selv på hhx og det er langt fra sandt at folk er snoppede og gerne vil gå i dyrt tøj. De folk der er enten snoppede eller gerne vil gå i dyrt tøj er overalt så det kommer man ikke udenom, men jeg kan fortælle dig at uanset hvor du kommer til at befinde dig, vil der være flest af de søde og rare personer så bare hold dig til dem.

  • Anonym, Dreng, 18 år

Hm tja jeg kender ikke de der højskoler, Men du kan altid komme til din fammilie om det eller Dine kommende lærer Hvis du pludselig ikke føler dig tryg. Jeg er også selv lidt nervøs når jeg skal nye steder hen men jeg Plejger bare at Tænke Okay ingen vej tilbage og så gør jeg det, Det kunne du også prøve i stedet for at tænke på det nikative om det så prøv det positive.

Held og lykke Vh MiniSlehm

  • MiniSlehm, Dreng, 13 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Hvad gør man, hvis man er Skoletræt?

Gode råd om at være Ny i klassen

Skole og efterskole Andre der hjælper

Uddannelsesguidens eVejledning

Vejledning om uddannelse og job
Læs mere

Har du eksamensangst? Få flere gode råd her

Det er helt almindeligt, at man føler ubehag, når man bliver bedømt af andre, men hvis nervøsiteten vokser sig så stor, at den nærmere bliver til en eksamensangst, så er det vigtigt, at få talt om det med nogen.

Måske har du tanker som: Hvordan undgår jeg eksamensangst? Hvordan skal jeg forberede mig inden min eksamen? Er der øvelser til eksamensangst? Hvad gør jeg, hvis jeg ikke kan huske, hvad jeg skal sige?

Her på siden kan du få gode råd. Du kan også få et opmuntrende citat, få dine katastrofetanker ud af hovedet, lægge en plan for, hvordan du forbereder dig, prøve vejrtrækningsøvelsen, afstemningen eller læse andre børns breve.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat