Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

mørkerad

hej alle

 

jeg er meget bange for mørke.
hver aften kommer min mor ind og siger godnat og så slukker hun lyset og lukke min dør. jeg er mega bange for at der er et monster som vil spise mig mens jeg sover.

 

håber i vil hjælpe med mit store problem

Pige, 12 år
Svar fra andre

Børn

Jeg har også været i din situation. Jeg syntes du skal sige til din mor / far at du vil have lyset tændt. Vis du ikke kan sove med lyset tændt så kan du måske have døren åben og lys ude i gangen eller hvad der er ude for dit værelse.

  • Frederik, Dreng, 13 år

Hej jeg synes du skal sige det til din mor fordi hun vil hjælpe ellers køb en lampe som kan stå tændt om natten så behøver du ikke at være bange mere jeg har også selv været bange for mørke men så købte min mor en lampe til mig den står tændt hver aften det er fordi jeg er bange for slanger kærlig hilsen Julia

  • Julia, 12 år

Hej. Du kan snakke med din mor om det. Og så kan du spørge, om du må få sådan en ting. Man sætter ind i stikkontakten, som lyser i forskellige farver. De giver noget lys,men ikke alt får meget så du stadig kan falde i søvn.

  • Anonymous, 13 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få endnu flere råd, hvis du er Bange, utryg eller angst

Alle mennesker oplever at være bange mange gange gennem livet. Men hvis man er bange eller angst for ting, som slet ikke er farlige, eller hvis frygten for meget, er det vigtigt, at man får noget hjælp.

Nogle oplever at være bange for noget bestemt som fx eksamensangst, angsten for edderkopper eller at være bange for at flyve.

Det kan også være, det er lidt svært at sige, hvad man helt præcist er bange for. Måske det bare er en følelse af uro og utryghed i kroppen.

Her på siden kan få gode råd eller du kan lave din egen find ro plan. Du kan også læse andre børns breve og BørneTelefonens svar.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat