Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Håndbold

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Jeg kan sige stort set det samme som drengen på 16, bare at det for mit vedkommende var badminton. Jeg stoppede med at gå til det nogle måneder, men jeg begyndte ret hurtigt at savne de venner, jeg havde der og savnede også det at få sig rørt, så jeg startede ret hurtigt med at gå til det igen. Hvis du holder en pause, tror jeg også, du vil opdage, at du savner det helt vildt, ligesom jeg gjorde. Så bliver lysten til at komme afsted igen nok også endnu større.

  • PM, Dreng, 19 år

Hej pige på 14 år!
jeg har nærmest lige selv været i samme situation, bare med svømning. jeg havde gået der så længe jeg kunne huske tilbage, altså før jeg overhovedet var startet i skole. men så her for et halvt år siden blev det mega kedeligt. mine forældre sagde det samme om at min lyst ville komme tillbage, men det gjorder den aldrig. de sagde så at hvis jeg fandt en anden sport jeg heller ville gå til så var alt tip top! så jeg er startet til volleyball og jeg elsker det!! så mit råd er nok, tag en pause se om der er andre sports du kan lide!!

  • LS, Pige, 15 år

Hej!

Jeg var i samme situation da jeg var 15, hvor jeg dog endte med at stoppe helt.
Jeg svømmede 5 gange om ugen, men til sidst blev det for meget for mig, med alt den individuelle konkurrence.

Det kan være du skal holde en lille pause og se på om du vil starte igen.
Men det er selvfølgelig også okay hvis det bare ikke interesserer dig længere, nogle ting vokser man fra:)
Og som pigen ovenover skriver, så prøv at se om du kunne være interesseret i en helt ny sport🧡

  • S, Pige, 17 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få endnu flere råd, hvis du er Bange, utryg eller angst

Alle mennesker oplever at være bange mange gange gennem livet. Men hvis man er bange eller angst for ting, som slet ikke er farlige, eller hvis frygten for meget, er det vigtigt, at man får noget hjælp.

Nogle oplever at være bange for noget bestemt som fx eksamensangst, angsten for edderkopper eller at være bange for at flyve.

Det kan også være, det er lidt svært at sige, hvad man helt præcist er bange for. Måske det bare er en følelse af uro og utryghed i kroppen.

Her på siden kan få gode råd eller du kan lave din egen find ro plan. Du kan også læse andre børns breve og BørneTelefonens svar.

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat