Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Minkfarm bliver aflivet

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Hejsa<3
Jeg kan virkelig godt forstå hvordan du har det, og ja det er helt forfærdeligt og synd. Men man kan ikke rigtig gøre noget ved det som du også selv siger.
Jeg ved jo ikke hvordan det foregår, men jeg tror ikke rigtigt de ved hvad der sker, og de dør vel også ret hurtigt, så tror ikke de kan mærke ret meget. Bare prøv at glemme det<3
Ha en dejlig dag søde;)

  • S, Pige, 15 år

hej kære pige <3
Jeg forstår fuldt ud hvordan du har det. men sandheden er at der sker mange forfærdelige ting hele tiden. jo mindre man ved, jo gladere er man. måske du skulle tage en pause fra at læse nyheder? synes du skal prøve at tænke på en anden måde: jeg kan ikke redde de minke, men jeg kan gøre noget andet for at hjælpe verden, fx samle skrald, hjælpe andre, samle ind for røde kors… håber du har det bedre <3

  • juju, Pige, 14 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få endnu flere råd, hvis du er Bange, utryg eller angst

Alle mennesker oplever at være bange mange gange gennem livet. Men hvis man er bange eller angst for ting, som slet ikke er farlige, eller hvis frygten for meget, er det vigtigt, at man får noget hjælp.

Nogle oplever at være bange for noget bestemt som fx eksamensangst, angsten for edderkopper eller at være bange for at flyve.

Det kan også være, det er lidt svært at sige, hvad man helt præcist er bange for. Måske det bare er en følelse af uro og utryghed i kroppen.

Her på siden kan få gode råd eller du kan lave din egen find ro plan. Du kan også læse andre børns breve og BørneTelefonens svar.

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat