Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Min venindens kæreste er til mænd

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Hej.
Hvor er det sødt af jer, at i tænker så meget på jeres veninde.
Jeg vil personligt lade det ligge. Jeg synes det er kærestens ansvar, at fortælle det til hende, når han er klar til det. Det kan også være han selv er i tvivl om, hvad han er til, og det er derfor han ikke har sagt noget.
Mit bedste råd til jer, er derfor bare at være der for jeres veninde, uanset hvad fremtiden bringer.

  • Anonym, Pige, 19 år

Hej, en mærkelige situation i er i jo.
Det kæresten gøre er virkeligt dårligt stil, det ikke okay han lyver over for hende på denne måde. Hun er jeres veninde, og hun fortjener at ved hvad der sker omkring hende, jeg ville personligt føle mig betrayed Hvis min venner ikke ville havde sagt noget til mig. Måske kunne i snakke med kæresten og sige at han kan sige det til hende, ellers siger i det til hende. For det handler jo ikke om at i skal blande sig i deres forhold, men det jo ikke okay at lade jeres veninde være i sådan en situation helt alene.
Jeres veninde føler måske at det hendes livs kærlighed, men tro mig det føles bare sådan. Og hun skal ikke skifte hendes køn for nogen som helst hvis hun ikke føler at det noget hun ville havde gjort hvis hun ikke var samme ham. Være der for hende hvis i kan, det lyder som en lidt slemt situation og det godt at ha støtte af folk man stoler på.
Håber veninden og kæresten finder ud af det og at i alle klare det!
Mvh. J

  • J, 17 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få endnu flere råd, hvis du er Bange, utryg eller angst

Alle mennesker oplever at være bange mange gange gennem livet. Men hvis man er bange eller angst for ting, som slet ikke er farlige, eller hvis frygten for meget, er det vigtigt, at man får noget hjælp.

Nogle oplever at være bange for noget bestemt som fx eksamensangst, angsten for edderkopper eller at være bange for at flyve.

Det kan også være, det er lidt svært at sige, hvad man helt præcist er bange for. Måske det bare er en følelse af uro og utryghed i kroppen.

Her på siden kan få gode råd eller du kan lave din egen find ro plan. Du kan også læse andre børns breve og BørneTelefonens svar.

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat