Brev

Min type

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Din familie vil helt sikkert forstå dig. Og hvis de ikke gør elsker de dig stadig væk. Måske midsted du nogle venner men de er ikke det værd hvis de dropper dig på grund af at du er homo (og ja det kan det godt hede når det er to piger) men vil du ikke heller midste de fake venner end at skjule hvem du er. En eller anden dag skal du ud af skabet.

  • Den søde😘😘😘, Pige, 11 år

Er sikker på de er okay med det, måske skal de bare vænne sig til det først! Hvis du ikke føler dig klar til at tale om det kan du enten skrive det til dem over sms og sige at du fortrækker ikke at tale om det endnu, men at du vil sige til når du er klar til det. Du kan også sige det langsomt fx når dine veninder spørg hvilken type dreng su kan lide, bare sig at du ikke er sikker på at du er til drenge, ellers bare sig at du ikke ved det, det er i hvert fald bedre end at lade som om man går på toilet. Ellers kan du fx bare sige hvad du tænder på hos piger fx brunt hår og krøller eller noget for så lyver du jo ikke hvilken type du er til, og når du føler dig klar kan du sige at du er til piger. Bare husk at stå ved dig selv, og ikke lyv for dig selv, du er som du er og det er PERFEKT❤️

  • Hej, Pige, 14 år

Hej jeg er en 10 årig pige og er også forelsket i en fra min ejet køn men jeg er ikke lesbisk, i nu. Men det jeg ville sige var bare at jeg var mega bange da jeg sagde det til min mor men efter var det godt at få det ud og vis din familie er som det fleste så vil det ikke være noget problem for dem sig det først til dine beste venner nogen du ved du kan stole på det er mit råd❤️

  • Håber det hjalp, Pige, 10 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få endnu flere råd, hvis du er Bange, utryg eller angst

Alle mennesker oplever at være bange mange gange gennem livet. Men hvis man er bange eller angst for ting, som slet ikke er farlige eller hvis frygten styrer, den måde man er på, og hvordan man har det, så er det vigtigt, at man får noget hjælp.

Nogen oplever at være bange for noget bestemt som fx eksamensangst, angsten for edderkopper eller at være bange for at flyve.

Det kan også være, det er lidt svært at sige, hvad man helt præcist er bange for. Måske det bare er en følelse af uro og utryghed i kroppen.

Her på siden kan få gode råd eller du kan lave din egen find ro plan. Du kan også læse andre børns breve og BørneTelefonens svar.

Guide

Svære følelser: hvad kan hjælpe?

Har du eksamensangst? Få flere gode råd her

Det er helt almindeligt, at man føler ubehag, når man bliver bedømt af andre, men hvis nervøsiteten vokser sig så stor, at den nærmere bliver til en eksamensangst, så er det vigtigt, at få talt om det med nogen.

Måske har du tanker som: Hvordan undgår jeg eksamensangst? Hvordan skal jeg forberede mig inden min eksamen? Er der øvelser til eksamensangst? Hvad gør jeg, hvis jeg ikke kan huske, hvad jeg skal sige?

Her på siden kan du få gode råd. Du kan også få et opmuntrende citat, få dine katastrofetanker ud af hovedet, lægge en plan for, hvordan du forbereder dig, prøve vejrtrækningsøvelsen, afstemningen eller læse andre børns breve.

Chat
Chat