Brev

Min bedste ven og hans flirt

Jeg fandt ud af min bedstevens flirt/kæreste

ikke kan lide ham og bruger ham

og det var en af mine venner

der sagde det til mig

han sagde jeg ikke måtte sige det

skal jeg gøre det alligevel?

14 år
Svar fra andre

Børn

Det er nok bare sladder bare hold dig helt ude af det min ven

  • Anonym, Dreng, 16 år

Det er svært at give en generel anbefaling i denne situation, da det afhænger af mange forskellige faktorer. Det er altid bedst at handle efter dit eget bedste omdømme og være ærlig over for din bedsteven. Hvis du tror, at det vil være bedst for jer begge at tale om det, så kan det være en god idé at gøre det. Men det er også vigtigt at huske på, at dine venner kan have deres egne dagsordener, så det er altid en god idé at undersøge tingene nærmere, før du træffer en beslutning.

  • jellyjohndoe, Vaskemaskine, 17 år

hej jeg er også 14 så jeg kender det godt og jeg sys af du skal gøre det alligevel men jeg sys også du skal have beviser først end du gøre det

  • Anonym, Pige, 14 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få endnu flere råd, hvis du er Bange, utryg eller angst

Alle mennesker oplever at være bange mange gange gennem livet. Men hvis man er bange eller angst for ting, som slet ikke er farlige eller hvis frygten styrer, den måde man er på, og hvordan man har det, så er det vigtigt, at man får noget hjælp.

Nogen oplever at være bange for noget bestemt som fx eksamensangst, angsten for edderkopper eller at være bange for at flyve.

Det kan også være, det er lidt svært at sige, hvad man helt præcist er bange for. Måske det bare er en følelse af uro og utryghed i kroppen.

Her på siden kan få gode råd eller du kan lave din egen find ro plan. Du kan også læse andre børns breve og BørneTelefonens svar.

slap af og find ro vejrtrækningsøvelse

Video: gode råd om angst

Hvad er angst egenligt? Og hvordan påvirker følelsen os?

Se video’en på vores YouTube-kanal og vælg det råd, der passer til dig.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat