Brev

min basketlære er nogen sur

min baskettræner er sur tit

det er svært at sige det til ham.

han smider med ting

og nogle gange bliver han rød i hoved.

Pige, 10 år
Svar fra andre

Børn

Hej Pige på 10 år 🙂
Det lyder som om din basket-træner har svært ved at kontrollere sin vrede, og lader det gå ud over jeres hold. Det er selvfølgelig ikke i orden! Måske du kan forklare det for dine forældre? De kan for eksempel snakke med klubben, så de er klar over at træneren er grænseoverskridende og bør stoppe. De kan også sørge for at du kommer på et nyt hold, med en god træner.
Hvis ikke du vil snakke ned dine forældre, kan du måske forklare det for en anden voksen, eller en af dine basket-venners forældre?

  • :), 16 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få endnu flere råd, hvis du er Bange, utryg eller angst

Alle mennesker oplever at være bange mange gange gennem livet. Men hvis man er bange eller angst for ting, som slet ikke er farlige eller hvis frygten styrer, den måde man er på, og hvordan man har det, så er det vigtigt, at man får noget hjælp.

Nogen oplever at være bange for noget bestemt som fx eksamensangst, angsten for edderkopper eller at være bange for at flyve.

Det kan også være, det er lidt svært at sige, hvad man helt præcist er bange for. Måske det bare er en følelse af uro og utryghed i kroppen.

Her på siden kan få gode råd eller du kan lave din egen find ro plan. Du kan også læse andre børns breve og BørneTelefonens svar.

slap af og find ro vejrtrækningsøvelse

Video: gode råd om angst

Hvad er angst egenligt? Og hvordan påvirker følelsen os?

Se video’en på vores YouTube-kanal og vælg det råd, der passer til dig.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat