Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Mareridt

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

hej jeg har selv meget mareridt og kende godt det når man vågner midt om natten og ikke kan slappe af, jeg tænder alt mit lys og vil ikke sove igen. det jeg gør når jeg virkelig ikke kan sove igen er at sætte lyd bog på som ikke er trist vil helt klart anbefale min hund mester af thomas vindig (lyd bog) og ha en nat lampe tænt
håber det kan hjælpe:)

  • Emile, 13 år

Der er faktisk nogle specialister i søvn som netop hjælper med det ikke at kunne sove eller have mareridt. Du kunne måske snakke med dine forældre om det og få en tid hos sådan en?

Held og lykke! 😀 søvn er jo en af de vigtigste ting så jeg håber virkelig du kan få noget hjælp mod det 🙂

  • Joe, Pige, 15 år

hej jeg har selv oplevet det og det er ikke særlig rart især ikke hvis man skal i skole næste dag jeg håber det bliver bedre i løbet af dit liv
M.V.H pige på 13

  • Ebsi, 13 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få endnu flere råd, hvis du er Bange, utryg eller angst

Alle mennesker oplever at være bange mange gange gennem livet. Men hvis man er bange eller angst for ting, som slet ikke er farlige, eller hvis frygten for meget, er det vigtigt, at man får noget hjælp.

Nogle oplever at være bange for noget bestemt som fx eksamensangst, angsten for edderkopper eller at være bange for at flyve.

Det kan også være, det er lidt svært at sige, hvad man helt præcist er bange for. Måske det bare er en følelse af uro og utryghed i kroppen.

Her på siden kan få gode råd eller du kan lave din egen find ro plan. Du kan også læse andre børns breve og BørneTelefonens svar.

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat