Brev

Lyver

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Hej pige på 12
Jeg ved hvordan følsen er med at man har løjet, ærelighed er ALTID bedst
Jeg ved det kan være hårdt at fortælle sandheden nogen gange, men prøv, jeg tror på at du kan fortælle det, du skal tro på dig selv

  • Anonym, Pige, 12 år

Jeg, forstår dig godt. og ved, hvor svært det kan være, at skulle fortæll , at man har løget.
Men, det er de sejeste mendsker der tør og sige, okay jeg lavet en fejl. Så jeg synes du skal fortælle at du lavet en fejl og så forklare, hvordan landet ligger og du er ked af du løget og det ikke, kommer til at ske igen.

  • Ukendt dreng., Dreng, 15 år

Hej,
forstår godt du er rigtig flov. Har selv gjordt noget engang hvor jeg stod i samme situation som dig. Jeg endte ud med at sige det fordi jeg fik så dårlig samvittighed og hold nu op hvor det lettede! Er helt sikker på at din mor ikke er din fjende og hun vil gøre alt for at hjælpe dig igennem denne situation. Syntes du skal sige det og sige undskyld til ham drengen.
Ærlighed er vejen frem
A

  • A, Pige, 16 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få endnu flere råd, hvis du er Bange, utryg eller angst

Alle mennesker oplever at være bange mange gange gennem livet. Men hvis man er bange eller angst for ting, som slet ikke er farlige eller hvis frygten styrer, den måde man er på, og hvordan man har det, så er det vigtigt, at man får noget hjælp.

Nogen oplever at være bange for noget bestemt som fx eksamensangst, angsten for edderkopper eller at være bange for at flyve.

Det kan også være, det er lidt svært at sige, hvad man helt præcist er bange for. Måske det bare er en følelse af uro og utryghed i kroppen.

Her på siden kan få gode råd eller du kan lave din egen find ro plan. Du kan også læse andre børns breve og BørneTelefonens svar.

Guide

Svære følelser: hvad kan hjælpe?

Har du eksamensangst? Få flere gode råd her

Det er helt almindeligt, at man føler ubehag, når man bliver bedømt af andre, men hvis nervøsiteten vokser sig så stor, at den nærmere bliver til en eksamensangst, så er det vigtigt, at få talt om det med nogen.

Måske har du tanker som: Hvordan undgår jeg eksamensangst? Hvordan skal jeg forberede mig inden min eksamen? Er der øvelser til eksamensangst? Hvad gør jeg, hvis jeg ikke kan huske, hvad jeg skal sige?

Her på siden kan du få gode råd. Du kan også få et opmuntrende citat, få dine katastrofetanker ud af hovedet, lægge en plan for, hvordan du forbereder dig, prøve vejrtrækningsøvelsen, afstemningen eller læse andre børns breve.

Chat
Chat