Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Lidt for perfeckt

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Jeg har det præcis på samme måde.Jeg syntes du skal forklare det præcis hvad du skrev her så vil de måske forstå det. Hvis ikke så tal med en du stoler på .

  • Monique, Pige, 11 år

Du skal bare finde på noget der ik er perfekt ved dig selv måske kunne du skrive det ned også når du tænkte det kunne du tage sedlen op og tænke på de ting

  • Ida, 11 år

Jeg kan så godt forstå dig
Jeg er sikker på du er smuk, men folk skal også huske at udseende ikke definere en person..
Fx får jeg altid at vide jeg har en god krop… Og ja det er da sødt og jeg er da også glad for det, på en måde… Men folk ser mig kun som et objekt føler jeg… Og sådan burde det ikke værre
Jeg har en ide
Hvis alle de folk som også ser min besked her, og som ser din, hjælper hinanden… Det kan fx være ved at sige fra i situationen ved at sige at du er glad men at du føler dig usynlig ( som jeg virkelig syntes var en god beskrivelse) det kan også være ved at vi hjælper hinanden når vi ser andre får noget at vide… Det behøver ikke at man skal råbe og skælde ud, men bare sige ” ja hun er virkelig smuk, men udseende er ikke alt hendes personlighed er jo også god/vigtig” Altså ved ikke hvordan man kan sige det, men iværtefald pointerer det på en eller anden måde i Guess
Håber det gav mening
Og lad os hjælpe hinanden ❤️
Hilsen
Miig

  • En pige som ville hjælpe alle hun kan💕, Pige, 14 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få endnu flere råd, hvis du er Bange, utryg eller angst

Alle mennesker oplever at være bange mange gange gennem livet. Men hvis man er bange eller angst for ting, som slet ikke er farlige, eller hvis frygten for meget, er det vigtigt, at man får noget hjælp.

Nogle oplever at være bange for noget bestemt som fx eksamensangst, angsten for edderkopper eller at være bange for at flyve.

Det kan også være, det er lidt svært at sige, hvad man helt præcist er bange for. Måske det bare er en følelse af uro og utryghed i kroppen.

Her på siden kan få gode råd eller du kan lave din egen find ro plan. Du kan også læse andre børns breve og BørneTelefonens svar.

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat