Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

LGBTQ+

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Hey J.

(Havde først lige læst det med din alder lidt senere, så jeg har ikke ændret det der stod først, sorry haha.)

Hold da op, det var der tidligt at du (måske) allerede har fundet ud af, hvem du kan lide.

Altså, jeg tror bare at folk på din alder ikke forstår hvad seksualitet er helt endnu, og derfor ville synes, at det er ‘mærkeligt’ og ‘klam’.

Hvis jeg var dig, ville jeg bare holde det inde for mig selv i et stykke tid, for jeg har været i sådan en situation som dig, altså, hvor folk syntes det var ‘mærkeligt’ at være gay. Jeg havde ikke sagt noget til dem dengang vi gik i 7. men her for ikke så lang tid siden (vi går i 9. nu) kom jeg ud, og mange var okay med det, og andre prøvede at forstå mig.

  • Anonym, 15 år

Hej J.

Jeg tror ikke at dine bedste venner ville mobbe dig. De er jo selv bi og trans så jeg tror de har nemt ved at sætte sig ind i situationen. Hvis du er meget bekymret for hvad resten af din klasse ville tænke hvis du nu blev kærester med en pige, ville jeg bare lade hver med at fortælle dem de. Det kommer jo ikke dem ved:-)

Kh en der gerne vil hjælpe

  • Anonym, Pige, 13 år

Jeg er ikke LGBTQ. Men jeg har selv en ven der er LGBTQ og jeg synes selv det er normalt. Pigen skjuler det ikke men der er 3 drenge i hele skolen der driller hende. Men hver gang de gøre noget så hjælper alle hende eller siger hun det til læreren . Men du skal tænke på alle dem der siger sådan noget er bare dumme .

  • pige, Pige, 12 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få endnu flere råd, hvis du er Bange, utryg eller angst

Alle mennesker oplever at være bange mange gange gennem livet. Men hvis man er bange eller angst for ting, som slet ikke er farlige eller hvis frygten styrer, den måde man er på, og hvordan man har det, så er det vigtigt, at man får noget hjælp.

Nogen oplever at være bange for noget bestemt som fx eksamensangst, angsten for edderkopper eller at være bange for at flyve.

Det kan også være, det er lidt svært at sige, hvad man helt præcist er bange for. Måske det bare er en følelse af uro og utryghed i kroppen.

Her på siden kan få gode råd eller du kan lave din egen find ro plan. Du kan også læse andre børns breve og BørneTelefonens svar.

slap af og find ro vejrtrækningsøvelse

Video: gode råd om angst

Hvad er angst egenligt? Og hvordan påvirker følelsen os?

Se video’en på vores YouTube-kanal og vælg det råd, der passer til dig.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat