Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Lbgtq+🌈

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Hej, supersejt du har fundet ud af det! 😀
Jeg ved ikke hvordan det er i din vennegruppe eller på din skole, men i min klasse er halvdelen nærmest biseksuele (altså både til drenge og piger). Det er de fordi de enten ikke vil udelukke noget eller bare fordi de som dig ved det.
Mange er faktisk også i tvivl •_•
Det jeg prøver at sige er at det faktisk er ret normalt, selvom at det personlig jo selvfølgelig er en stor ting for alle, fordi det desværre altid har været normaliseret at man kun er sammen med det modsatte køn. Og selvom det jo både er godt og dårligt, er andre tit mere ligeglade end man går og tror, og det kan måske være meget fedt hvis ikke du vil have stor drama omkring det.

Jeg forstår godt det kan være lidt svært at komme ud med, især i din alder, men de fleste af mine venner sagde det bare aldrig før nogen spurgte og så svarede de bare kort og cool: jeg er biseskuel.
Det virker vildt godt hvis du fx ikke på den måde har lyst til at annoncere det? Jeg håber du finder ud af det❤️❤️❤️

Husk at du er god nok som du er, og hvis de siger noget dumt tilbage, så mind dem om at vi ligesom lever i 2022 altså 🙄

Mvh. Mig ❤️❤️❤️

  • Mig, Pige, 15 år

Hej med dig!
Jeg er en pige på 14år og jeg er selv både til drenge og piger.
Jeg fandt ud af det allerede som 7-8årig.
Jeg kan tydeligt huske hvor svært det var at acceptere i starten, men tro mig det går over. Det er vigtigt at huske at du ikke skal føle dig tvunget til at sige det til nogen før du er klar, men de fleste tager det heldigvis helt vildt pænt. Har ihvertfald kun selv positiv erfaring. Bare tag det hele i dit eget tempo, så skal det nok gå. Du er ikke alene.

  • Amanda, Pige, 14 år

Du behøver ikke, som 10-årig at gå ud og fortælle hele verden, hvad du er til. Uanset om du er til det ene eller det andet. Bare vid med dig selv, at du er helt okay, uanset hvad, og at du ikke behøver spilde tid på folk, der ikke gør dig glad og tryg.

  • Bumle, Pige, 23 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få endnu flere råd, hvis du er Bange, utryg eller angst

Alle mennesker oplever at være bange mange gange gennem livet. Men hvis man er bange eller angst for ting, som slet ikke er farlige, eller hvis frygten for meget, er det vigtigt, at man får noget hjælp.

Nogle oplever at være bange for noget bestemt som fx eksamensangst, angsten for edderkopper eller at være bange for at flyve.

Det kan også være, det er lidt svært at sige, hvad man helt præcist er bange for. Måske det bare er en følelse af uro og utryghed i kroppen.

Her på siden kan få gode råd eller du kan lave din egen find ro plan. Du kan også læse andre børns breve og BørneTelefonens svar.

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat