Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Lang-distance forhold

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Du burde være mere sikker på hvem han er. En video Call eller i det mindste et helt normalt opkald ville være en god ide. Fra en der også har haft en lang-distance forhold forstår jeg godt hvad du mener, men der kan være mange folk der lyver om sig selv på nettet som i selv også har mødt. Steder man kan ringe og FaceTime på omkring verdenen uden det koster penge er fx Discord, whatsapp, Instagram og Messenger.

Helv og lykke. Jeg håber i kommer til at holde i lang tid!! 😽

  • Skye, 16 år

Hej! Ja igen jeg kommer også på et tidspunkt til at videochatte med ham ik men ligge nu er jeg bare ikke helt klar endnu til det men ja jeg er også selv klar over det ikke er bevis nok men ja:/

  • Anonym, 16 år

Hej pige 15 år☺️
Jeg forstår godt at det kan være svært at sige det til din mor og pap far. Hvis du virkelig ikke kan få dig selv til at sige det, så kan du spørger din farmor om hun vil sige det til din mor fordi du er bange for hendes reaktion, også kan din mor sige det til din papfar.
Hvis din mor og papfar ikke reagere som du håber, så kan jeg også forstå dem, fordi selvfølgelig, det er langt væk og men ved jo aldrig hvad der kunne ske.
Kh. Pige 14 år☺️

  • Anonym, Pige, 14 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få endnu flere råd, hvis du er Bange, utryg eller angst

Alle mennesker oplever at være bange mange gange gennem livet. Men hvis man er bange eller angst for ting, som slet ikke er farlige, eller hvis frygten for meget, er det vigtigt, at man får noget hjælp.

Nogle oplever at være bange for noget bestemt som fx eksamensangst, angsten for edderkopper eller at være bange for at flyve.

Det kan også være, det er lidt svært at sige, hvad man helt præcist er bange for. Måske det bare er en følelse af uro og utryghed i kroppen.

Her på siden kan få gode råd eller du kan lave din egen find ro plan. Du kan også læse andre børns breve og BørneTelefonens svar.

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat