Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Klassen splittes

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Hej pige på 14 år. Vi er to piger som har prøvet det samme. Vi var også meget bange da vi skulle have nye klasser. Hvis i må ønske, så prøv at sig til lærerne hvem du gerne vil være sammen med, å kan de lige have det i tankerne. Hvis det sker at du kommer sammen med nogle du ikke vil, så prøv at få det bedste ud af det, og tal med nye mennesker.

  • To BFF´er, Pige, 12 år

Hej
Mener også du skal tage fat i din lærer og sige hvor vigtigt det er for dig og komme samme klasse med dine venner

Og hvis du vælger at gøre det vil jeg råde dig til ikke at tænke på det ( ved godt det er nemmere sagt en gjordt) men du kan jo ikke gøre mere ??

Jeg har selv prøvet at få blandet klasserne TO gange og jeg synes også det var forfærdeligt til at starte med fordi jeg var bange for at det ville gå som du siger af h til…… det gik slet ikke så slemt ❤️
Held og Lykke

  • Freya, Pige, 14 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Hvad gør man, hvis man er Skoletræt?

Gode råd om at være Ny i klassen

Skole og efterskole Andre der hjælper

Uddannelsesguidens eVejledning

Vejledning om uddannelse og job
Læs mere

Har du eksamensangst? Få flere gode råd her

Det er helt almindeligt, at man føler ubehag, når man bliver bedømt af andre, men hvis nervøsiteten vokser sig så stor, at den nærmere bliver til en eksamensangst, så er det vigtigt, at få talt om det med nogen.

Måske har du tanker som: Hvordan undgår jeg eksamensangst? Hvordan skal jeg forberede mig inden min eksamen? Er der øvelser til eksamensangst? Hvad gør jeg, hvis jeg ikke kan huske, hvad jeg skal sige?

Her på siden kan du få gode råd. Du kan også få et opmuntrende citat, få dine katastrofetanker ud af hovedet, lægge en plan for, hvordan du forbereder dig, prøve vejrtrækningsøvelsen, afstemningen eller læse andre børns breve.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat