Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

KLASSE OVERNATNING

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Heyy
Er 16 og har selv haft det på samme måde for et par år siden (taler i søvne). Jeg havde et kæmpe Crush på en og var hunderæd for at jeg ville sige hans navn i søvne eller lign. tog så til overnatningen og der skete ikke noget. Det var tilgengæld en af de hyggeligste oplevelser i mit liv.

Råd: tag til overnatningerne og hvis der skulle ske noget så bare grin af det. Du kan jo ikke selv gøre noget ved det<3

  • Anonym, Pige, 16 år

Tag med til overnatningen! Du vil fortryde det så meget hvis du ikke gør det, og chancen er så utroligt lille. Hvis du virkelig er så usikker på det kan du evt. binde dig til den seng eller noget, haha. Min klasse og jeg skulle til England hvor vi så endte med allesammen at sove nede på gulvet i en stor sal (altså på vores egne madrasser). En af mine veninder havde samme problem som dig, så hun lånte sin lillebrors sæt legehåndjern, og så lænkede hun sig selv til radiatoren imens hun sov.

  • Kaktus, Pige, 13 år

Du vil helt klart fortryde det hvis du ikke tager med og det er ikke så tit at folk gør dumme ting i søvne PS jeg var også bange for at komme til overnatning til min lejertur😊

  • Pige, Pige, 12 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Hvad gør man, hvis man er Skoletræt?

Gode råd om at være Ny i klassen

Skole og efterskole Andre der hjælper

Uddannelsesguidens eVejledning

Vejledning om uddannelse og job
Læs mere

Har du eksamensangst? Få flere gode råd her

Det er helt almindeligt, at man føler ubehag, når man bliver bedømt af andre, men hvis nervøsiteten vokser sig så stor, at den nærmere bliver til en eksamensangst, så er det vigtigt, at få talt om det med nogen.

Måske har du tanker som: Hvordan undgår jeg eksamensangst? Hvordan skal jeg forberede mig inden min eksamen? Er der øvelser til eksamensangst? Hvad gør jeg, hvis jeg ikke kan huske, hvad jeg skal sige?

Her på siden kan du få gode råd. Du kan også få et opmuntrende citat, få dine katastrofetanker ud af hovedet, lægge en plan for, hvordan du forbereder dig, prøve vejrtrækningsøvelsen, afstemningen eller læse andre børns breve.

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat