Brev

Kan jeg slå nogen ihjel?

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Hej

Jeg tænker at du kan tale med dine forældre om at du godt kunne tænke dig at blive testet inden du skal se dem.

Hvis du ikke bliver testet så tænker jeg at i evt. kan alftale med dem at i kun sidder udenfor når i kommer på besøg og at i holder aftand.

Håber det hjælper

  • CB, Dreng, 13 år

Altså personligt har jeg selv en syg mor med stor risiki for corona, men hende kan jeg sagtens være omkring, og jeg tænker du kan gøre det samme med din morfar. Bare hold en meters afstand for det meste, hvis muligt, især hvis i snakker (da der kan komme spyt ud af munden) er det vigtigt at holde dig en meter væk. Du behøver vist ikke blive testet for corona bare for at se ham. Måske er det nok det bedste at vente lidt med at se ham, til at det her corona noget er overstået. Det er ærgeligt at du stresser over det. Håber dig og din familie finder en løsning.

  • c, Pige, 16 år

Selv hvis der skulle være en chance for at det sker, selvom det forhåbentligt ik sker, så vil det da selvfølgelig ikke være din skyld, så længe du overholder reglerne.
Corona kan du jo ikke gøre noget for, andet end at prøve at undgå smitte.

Jeg synes du skal prøve at tale med dine forældre om hvordan du har det.

  • UwU, Pige, 13 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få endnu flere råd, hvis du er Bange, utryg eller angst

Alle mennesker oplever at være bange mange gange gennem livet. Men hvis man er bange eller angst for ting, som slet ikke er farlige eller hvis frygten styrer, den måde man er på, og hvordan man har det, så er det vigtigt, at man får noget hjælp.

Nogen oplever at være bange for noget bestemt som fx eksamensangst, angsten for edderkopper eller at være bange for at flyve.

Det kan også være, det er lidt svært at sige, hvad man helt præcist er bange for. Måske det bare er en følelse af uro og utryghed i kroppen.

Her på siden kan få gode råd eller du kan lave din egen find ro plan. Du kan også læse andre børns breve og BørneTelefonens svar.

Guide

Svære følelser: hvad kan hjælpe?

Har du eksamensangst? Få flere gode råd her

Det er helt almindeligt, at man føler ubehag, når man bliver bedømt af andre, men hvis nervøsiteten vokser sig så stor, at den nærmere bliver til en eksamensangst, så er det vigtigt, at få talt om det med nogen.

Måske har du tanker som: Hvordan undgår jeg eksamensangst? Hvordan skal jeg forberede mig inden min eksamen? Er der øvelser til eksamensangst? Hvad gør jeg, hvis jeg ikke kan huske, hvad jeg skal sige?

Her på siden kan du få gode råd. Du kan også få et opmuntrende citat, få dine katastrofetanker ud af hovedet, lægge en plan for, hvordan du forbereder dig, prøve vejrtrækningsøvelsen, afstemningen eller læse andre børns breve.

Chat
Chat