Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

kærstens forældre

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Kære pige på 12.

Jeg kan godt se hvorfor du ikke har lyst til at dine forældre finder ud af at du har en kæreste. Ved du hvorfor din far ikke vil have det? Kunne du måske spørge ham om det? Uden at nævne noget om at det handler om dig?

Langt de fleste forældre vil bare det bedste for sine børn og hvis jeg skal være ærlig tror jeg at det er fordi han er bange for at din kæreste vil overtræde dine grænser? Kan du følge mig?

Hvis han nu har en god forklaring som f.eks at han er bange for at din kæreste overtræder dine grænser kunne du forklare hvordan det enlig er og fortælle at du har en kæreste der er sød og har respekt for dig.

Når du nu har spurgt din far kan det også være at han siger noget i stil med “Det skal du bare ikke” og der skal du tænke dig rigtig godt om. Tænk på hvilke konsekvenser det ville have hvis du fortalte det? Hvilke konsekvenser ville det have hvis du ikke fortalte det og holdt forholdet hemmeligt?

Ingen har en kernefamilie! Tro mig, udfra ligner min også en kernefamilie men vi har også problemer og mig og mine forældre har absolut ikke et godt forhold.

Det er ligemeget om i bor flot eller ej! Selvfølgelig skal du tage din kæreste med hjem, du kan evt sige “hehe ja, her er ikke så flot men det er hjem”.

Din kæreste forelskede sig i dig og ikke dit hus.

Hvad det godt!

  • Jdjwjjss, Pige, 15 år

Kære pige på 12,
jeg forstår det godt, min far var hellere ikke så pjattet med at jeg skulle have kærester osv.
men jeg snakkede med ham om det, og fortalt om hvor god en person min kæreste er. Der efter havde min far det okay, med det.
Håber det kunne bruges som en hjælp.

  • Puttegøj, 10 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få endnu flere gode råd om Forelskelse, kærlighed og kærestesorger

Kærlighed og forelskelse kan være det bedste, men hvis dit hjerte er blevet knust, kan det også gøre rigtig ondt!

Hvordan får man en kæreste? Er du forelsket? Ved du ikke, hvordan du flirter eller scorer dit crush? Er du blevet helt vild med din bedste ven?

Måske du er midt i et break up og har kærestesorger? Eller måske du gerne vil slå op med din kæreste – men hvordan gør man det?

Det kan også være, du er jaloux på din ven, fordi han scorede hende, du var vild med. Eller måske jalousien dukker op, hvis din kæreste er sammen med sine venner.

Her på siden kan du finde svar på spørgsmålene ved bl.a. at prøve scoreguiden, kysseskolen, se videoer eller få råd om kærestesorger og forelskelse.

Ramt af kæreste sorger? Få gode råd!

Det kan gøre så forbandet ondt at have kærestesorger! Her kan du få gode råd til, hvordan du bedst kommer igennem dine kærestesorger.

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat