Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

kædebesked

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Hej pige på 11 år
Jeg kan godt genkende den der kæde besked den fik jeg også for noget tid siden. Jeg sendte den ikke videre, nu er der gået sådan 1 år siden jeg fik den og min mor er her altså stadigvæk💜😊. Så du skal ikke være bange den er fuldstændig fake.
Hilsen Mig🙈
PS: jeg søgte også engang altid på ting når der stod f.eks. Det du skriver med “hvis du ikke tror på det så søg på mit navn”, men nu har jeg lært at det er rigtig dumt, fordi så bliver man bare endnu mere bange for det🥑💜.
Håber du kunde bruge mit svar😉😃

  • Hihi, Pige, 13 år

Hej pige på 11 år🙃

Jeg forstår dig 100% godt det er ikke så sjovt at få sådan en besked. Har selv fået en lignende besked og sendte den videre det var dumt af mig, for andre kan blive rigtig bange. Bare du ikke sender den videre!!
Det er IKKE rigtig det der står i kædebeskeder, folk gør det få at få en reaktion. Nogen syntes det er sjovt at gøre andre bange. Andre sender den også videre fordi de selv er bange.

Det vigtigste er bare at du ikke må blive for bange . Det var godt du snakkede med din mor om det. Skriv til dem der sendte dig den at du ikke syntes det er rart at få sådan en besked og at de ikke må sende lignende til dig,skriv det på en pæn måde.
Håber det hjælper 🙃

  • Energispreder, Pige, 13 år

Hej med dig
Da jeg var omkring din alder, fik jeg flere gange præcis den samme kædebesked, og det samme gjorde min bedste veninde. Vi var begge to ret bekymrede og bange pga. den, men der skete absolut ingenting, selvom vi ikke videresender den. Desuden er det 3-4 år siden nu, og dengang var hun også ifølge beskeden død for 27 år siden. Det kan hun jo ikke blive ved at være. Hvis det var ægte – hvilket er rimelig usandsynligt i og med spøgelser nok ikke findes, og hvis de gjorde, ville de ikke have evner eller adgang til teknologi – ville det antal år, hun har været død i, ændre sig hvert år. Og som din mor siger, er der også stavefejl, hvilket vidner om, at det er et helt almindeligt menneske – muligvis et barn eller en ung, som ikke er professionel – der kun har lavet beskeden, fordi de finder det sjovt at skræmme børn. 🙃 Håber, det hjalp lidt.
Hilsen mig:))

  • Anonym, Pige, 14 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få endnu flere råd, hvis du er Bange, utryg eller angst

Alle mennesker oplever at være bange mange gange gennem livet. Men hvis man er bange eller angst for ting, som slet ikke er farlige, eller hvis frygten for meget, er det vigtigt, at man får noget hjælp.

Nogle oplever at være bange for noget bestemt som fx eksamensangst, angsten for edderkopper eller at være bange for at flyve.

Det kan også være, det er lidt svært at sige, hvad man helt præcist er bange for. Måske det bare er en følelse af uro og utryghed i kroppen.

Her på siden kan få gode råd eller du kan lave din egen find ro plan. Du kan også læse andre børns breve og BørneTelefonens svar.

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat