Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Angst for at kaste op

Er der nogen

der har nogen gode råd til

at komme af med sin angst for at kaste op?

Pige, 14 år
Svar fra andre

Børn

Hej pige på 14 🙂

Jeg har det faktisk lidt på samme måde!

Det der har hjulpet for mig er at jeg har sagt det til de fleste jeg kender. På den måde ved de at ikke skal snakke så højt om at kaste op når jeg er der, og hvis de selv for det dårligt og føler at de skal kaste op, tænker de også over at de måske lige skal gå lidt væk så du ikke for det dårligt.

Jeg håber du kunne bruge mit svar til noget 🙂

  • Juniorrådgiver, Pige, 15 år

Hey smukke. Jeg har det også og jeg kender det virkelig godt. Det er overhovedet ik rart men jeg tror bare at man skal slappe lidt af. Min læge sagde engang til mig at det er kroppen der renser ud og det hjalp mig lidt men alligevel ik helt. Det er det eneste råd jeg kan give dig lige nu

  • Jeg er her for dig, 16 år

hej pige på 14, jeg har også angst for det, det er meget svært og forstår dig godt jeg har sagt det til mange jeg kender på de fx går væk fra mig hvis de har det dårligt nogle for mig også væk fra stedet/persenen hvor er er en der er syg/kaster op. Når jeg ser nogle kaste op så går jeg i panik og får et angst anfald. det er nogle gange sådan at jeg ikke spiser noget hele dagen og bare ikke siger noget. men tilbage til dig. det er godt at du skriver her inde men jeg syntes også du skal sige det til dine forældre eller få dig professionel hjælp håber det hjalp

  • no name, Pige, 12 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få endnu flere råd, hvis du er Bange, utryg eller angst

Alle mennesker oplever at være bange mange gange gennem livet. Men hvis man er bange eller angst for ting, som slet ikke er farlige eller hvis frygten styrer, den måde man er på, og hvordan man har det, så er det vigtigt, at man får noget hjælp.

Nogen oplever at være bange for noget bestemt som fx eksamensangst, angsten for edderkopper eller at være bange for at flyve.

Det kan også være, det er lidt svært at sige, hvad man helt præcist er bange for. Måske det bare er en følelse af uro og utryghed i kroppen.

Her på siden kan få gode råd eller du kan lave din egen find ro plan. Du kan også læse andre børns breve og BørneTelefonens svar.

slap af og find ro vejrtrækningsøvelse

Video: gode råd om angst

Hvad er angst egenligt? Og hvordan påvirker følelsen os?

Se video’en på vores YouTube-kanal og vælg det råd, der passer til dig.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat