Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

jeg stammer

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Du kan evt prøve at når du sidder derhjemme og læser at læse højt. Det gør jeg selv og det synes jeg hjælper

  • Anonym pige, Pige, 12 år

Jeg er meget modsat af dig på det punkt.. jeg er meget social jeg kan ikke finde ud af at holde mund og det har jeg aldrig kunnet.. så jeg syntes bare du skal sige til dig selv at nu rækker jeg hånden op og svarer. Er det rigtig, så fedt det var en stor succes!! Er det forkert, så skid på det! De andre i klassen laver ligeså mange fejl og timerne bliver meget sjovere hvis man deltager! Og hvis der er en der griner så griner du bare med og ser på om det faktisk ikke er lidt sjovt!

Good luck

  • Anonym, Pige, 12 år

jeg syndtes at du skal fortælle din lære hvordan at du har det og så kan i måske aftale at i deler jer i nogle små grupper og læser højt for hinanden så kan det være at du har lettere ved det (:

  • en sej person, Pige, 13 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Hvad gør man, hvis man er Skoletræt?

Gode råd om at være Ny i klassen

Skole og efterskole Andre der hjælper

Uddannelsesguidens eVejledning

Vejledning om uddannelse og job
Læs mere

Har du eksamensangst? Få flere gode råd her

Det er helt almindeligt, at man føler ubehag, når man bliver bedømt af andre, men hvis nervøsiteten vokser sig så stor, at den nærmere bliver til en eksamensangst, så er det vigtigt, at få talt om det med nogen.

Måske har du tanker som: Hvordan undgår jeg eksamensangst? Hvordan skal jeg forberede mig inden min eksamen? Er der øvelser til eksamensangst? Hvad gør jeg, hvis jeg ikke kan huske, hvad jeg skal sige?

Her på siden kan du få gode råd. Du kan også få et opmuntrende citat, få dine katastrofetanker ud af hovedet, lægge en plan for, hvordan du forbereder dig, prøve vejrtrækningsøvelsen, afstemningen eller læse andre børns breve.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat