Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Jeg kan ikke sove om natten

Jeg er kommet til at se noget uhyggeligt på internettet

derfor kan jeg ikke sove om natten og så om morgenen er jeg virkelig træt

Pige, 9 år
Svar fra andre

Børn

hej pige på 9 år jeg syndes at du skal tale med dine forældre.Prøv måske at sove med en bamse.

  • pige, Pige, 10 år

Hej pige på 9.
Først og fremmest syntes jeg at du er meget modig sådan lige bare at skrive din rigtige alder når du ved at du er en af de yngste, det turde jeg altså ik.
Men altså jeg kan aldrig sove om natten ik fordi nogen video min klasse snakker altid om uhyggelige ting og nogen har set anabel! Og jeg ja jeg plejer at om natten har jeg en lille lampe tendt og så når mine forældre kommer op spørger jeg lige om de skal dog nu for det ville jo være godt at høre. Og hvis jeg så nu var i denne situation plejer jeg bare at sove med min lillesøster håber at det regner for med skråtag er det hyggeligt og så tænker jeg på RobLoX jeg elsker roblox åh og på min fars fødselsdag og det er kun her for tiden for det er snart! Men ja altså så plejer jeg også hver eneste evig aften læser jeg her og giver råd og hvis jeg så ik har et så tænker jeg over hvad der ville kunne hjælpe!
Du kan selvfølgelig også tale med dine forældre men det er da opmtil dig.

Mvh: mig (også på 9)

  • Mig, Pige, 9 år

Hej pige på 9 år da jeg var på din Aller måske lidt mindre så jeg noget maget uhyggeligt på YouTube jeg kastede min iPad op i loftet og skreg min mor grap den og min far trøstede mig men det jeg gjorde var at jeg snakkede med min mor og far hver gang jeg ik kunne sove jeg gik bare ud afmat værelse og så sage jeg self at jeg ik kunne sove og hvorfor så måtte jeg sove sammen med dem det gjorde jeg i at stykke tid indtil jeg glemte det nu er jeg jo så 11 år og den dag idag griner mig og mine venner/veninder af det vi ser den tit og syndes den er sjov og vi fik vores lære til at hviske den på stor skærmen og så grinte vi bare jeg syndes ikke den er uhyggelig mere men jeg vil andrig ser den alene igen. Hober det hjalp se ye

  • Grine pigen, Pige, 11 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få endnu flere råd, hvis du er Bange, utryg eller angst

Alle mennesker oplever at være bange mange gange gennem livet. Men hvis man er bange eller angst for ting, som slet ikke er farlige eller hvis frygten styrer, den måde man er på, og hvordan man har det, så er det vigtigt, at man får noget hjælp.

Nogen oplever at være bange for noget bestemt som fx eksamensangst, angsten for edderkopper eller at være bange for at flyve.

Det kan også være, det er lidt svært at sige, hvad man helt præcist er bange for. Måske det bare er en følelse af uro og utryghed i kroppen.

Her på siden kan få gode råd eller du kan lave din egen find ro plan. Du kan også læse andre børns breve og BørneTelefonens svar.

slap af og find ro vejrtrækningsøvelse

Video: gode råd om angst

Hvad er angst egenligt? Og hvordan påvirker følelsen os?

Se video’en på vores YouTube-kanal og vælg det råd, der passer til dig.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat