Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Jeg kan ikke sove :( Hjælp!

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Hej 🙂
Jeg har haft det samme problem. Nogle gange kommer der lidt uhyggelige tanker men jeg prøver bare at lægge dem til side og tænke på noget sjovt og spændene. Faktisk så ligger og tænker på et helt alternativt univers. Et univers hvor jeg er venner med mine idoler og skaber en hel fortælling ud af det.

  • anonym, Pige, 14 år

Jeg har selv døjet med noget lingene men jeg er vokset lidt fra det. Det der hjælper mig er at have en lampe tændt eller læse i så lang tid at jeg bliver helt søvnig så ligger jeg bogen fra mig og så… sover jeg bare🙂
Håber det kunne hjælpe❤️

  • 😊, Pige, 12 år

Du kan blinke rigtig mange gange med øjnene så bliver ens øjenlåg trætte og du kan også trække vejret meget roligt og tungt 😝😴 . Jeg ved godt du læser men ikke tjek dine sms’er
eller se skærm 1 time før du går i seng. Det hjælper for mig😉

  • Bob, Dreng, 13 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få endnu flere råd, hvis du er Bange, utryg eller angst

Alle mennesker oplever at være bange mange gange gennem livet. Men hvis man er bange eller angst for ting, som slet ikke er farlige, eller hvis frygten for meget, er det vigtigt, at man får noget hjælp.

Nogle oplever at være bange for noget bestemt som fx eksamensangst, angsten for edderkopper eller at være bange for at flyve.

Det kan også være, det er lidt svært at sige, hvad man helt præcist er bange for. Måske det bare er en følelse af uro og utryghed i kroppen.

Her på siden kan få gode råd eller du kan lave din egen find ro plan. Du kan også læse andre børns breve og BørneTelefonens svar.

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat