Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Jeg har angst for nåle

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Hej pige jeg er også bange for nåle, så jeg kender det godt. det er ikke så slemt når det er gjort. Hvis du er bange så bare hold en i hånden:)

  • Anonym, Dreng, 11 år

Hej jeg er også nervøs for mit stik altså sådan virkelig nervøs men jeg tror at det jeg kommer til at gøre er at ikke se på nålen!! Fordi det gør bare en mere bange og så bare forstil dig i en eller anden drømme have i dont know tænk på noget andet i hvertifald og måske klem om ens mor eller fars hånd det plejer altid at hjælpe i hvertifald for mig 🙂

  • Laura, Pige, 11 år

Hejj 🙂
Jeg kender det godt og døjer også selv med det. Jeg har fået begge mine hpv vacciner. En ting som jeg synes hjælper er at spørge om man må lægge ned, jeg plejer nogen gange at være ved at besvime så hjælper det virkelig. Man kan også tage en lille juice brik med eller noget andet væske med sukkerindhold. Så bare lad være med at kigge, det synes jeg i hvert fald gør det værre.

Håber det hjælper <33

  • Anonym, Pige, 13 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få endnu flere råd, hvis du er Bange, utryg eller angst

Alle mennesker oplever at være bange mange gange gennem livet. Men hvis man er bange eller angst for ting, som slet ikke er farlige, eller hvis frygten for meget, er det vigtigt, at man får noget hjælp.

Nogle oplever at være bange for noget bestemt som fx eksamensangst, angsten for edderkopper eller at være bange for at flyve.

Det kan også være, det er lidt svært at sige, hvad man helt præcist er bange for. Måske det bare er en følelse af uro og utryghed i kroppen.

Her på siden kan få gode råd eller du kan lave din egen find ro plan. Du kan også læse andre børns breve og BørneTelefonens svar.

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat