Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Jeg føler mig ikke god nok

Jeg er Bange for jeg ikke god nok

kan i hjælp mig det

Pige, 12 år
Svar fra andre

Børn

Hej med dig.
Du er helt fantastisk, og du skal ikke tro du ikke er god nok.
Jeg har det egentlig på nøjagtig samme måde.
Men det med at man ikke føler sig god nok er jo egentlig en frygtelig ting man har bildt sig selv ind for alle er jo forskellige, smukke og unikke på hver sin måde.
Og det ligesom dig!
Du er lige som du skal være og du er totalt elsket.
Jeg håber du kunne bruge mit svar til noget.
DU GOD NOK!

  • Cille, Pige, 12 år

Alle har det sådan engang imellem, det er forskelligt hvor meget man oplever det, men en ting er sikker, det er helt okay…
Selvfølgelig skal man ikke gå rundt med det konstant og det er ikke ret, men det er en del af livet af få sådan nogle bekymringer.
Men prøv lige at træk vejret engang og kig dig selv i, for inde i spejlet kan du se en pige som er lige så meget hver som alle andre og har lige så meget ret til at lave fejl.
Du kan også prøve at finde tre gode ting at skrive ned om dig selv, det lyder tåbe -ligt og i starten er det ret svært, men nogle gange har man bare brug for det ❤

  • Løkke, 12 år

Jeg kender det godt og det er virkelig en hård følelse men du er så meget mere sej og fantastik ind du tror🤍 Bliv ved med at fortæl dig selv det og kig måske dig selv i spejlet og sig et par gode ting om dug selv🤍🤍

  • Anonym, Pige, 12 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få endnu flere råd, hvis du er Bange, utryg eller angst

Alle mennesker oplever at være bange mange gange gennem livet. Men hvis man er bange eller angst for ting, som slet ikke er farlige, eller hvis frygten for meget, er det vigtigt, at man får noget hjælp.

Nogle oplever at være bange for noget bestemt som fx eksamensangst, angsten for edderkopper eller at være bange for at flyve.

Det kan også være, det er lidt svært at sige, hvad man helt præcist er bange for. Måske det bare er en følelse af uro og utryghed i kroppen.

Her på siden kan få gode råd eller du kan lave din egen find ro plan. Du kan også læse andre børns breve og BørneTelefonens svar.

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat