Brev

Jeg føler mig ensom

jeg har et rigtig stort problem, jeg føler mig virkelig ensom!

Jeg har kun en ven som jeg kan være sammen med, og hun kan jo ikke være der vær dag så de dage hun ikke er der græder jeg så meget at jeg må blive hjemme.

Jeg har det virkelig dårligt med det, jeg har ondt maven og jeg er begyndt at bide negle igen. Jeg har det som om der er en stor klump i min mave og føler jeg skal bare kaste op vær gang jeg tænker på det:(

der er mange andre i min klasse der også er søde men jeg kender dem ikke så godt fordi vores klasse er blevet blandet med en anden skole.

Jeg har virkelig ikke nogen selvværd og jeg er virkelig bange for at være alene:(

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få endnu flere råd, hvis du er Bange, utryg eller angst

Alle mennesker oplever at være bange mange gange gennem livet. Men hvis man er bange eller angst for ting, som slet ikke er farlige eller hvis frygten styrer, den måde man er på, og hvordan man har det, så er det vigtigt, at man får noget hjælp.

Nogen oplever at være bange for noget bestemt som fx eksamensangst, angsten for edderkopper eller at være bange for at flyve.

Det kan også være, det er lidt svært at sige, hvad man helt præcist er bange for. Måske det bare er en følelse af uro og utryghed i kroppen.

Her på siden kan få gode råd eller du kan lave din egen find ro plan. Du kan også læse andre børns breve og BørneTelefonens svar.

slap af og find ro vejrtrækningsøvelse

Video: gode råd om angst

Hvad er angst egenligt? Og hvordan påvirker følelsen os?

Se video’en på vores YouTube-kanal og vælg det råd, der passer til dig.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat