Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Jeg er usikker for at fortælle mine forældre jeg har en flirt

Hej

jeg er en pige på 17år

jeg har haft noget med en dreng i lidt over en måned nu

men jeg tør ik fortælle min mor

det fordi han bor i kbh og jeg bor på Fyn

han er 20 og jeg er 17

men vidst jeg fortalte hende at jeg havde en

blev hun sur fordi jeg ik havde fortalt det noget før

og nu tør jeg bare ik

jeg tænker vi skal mødes ved ham først

men tvivler på jeg får lov

ved ik hvad jeg skal gøre

hun er meget overbeskyttende

Jeg håber i kan hjælpe, kom med nogen råd

Tak på forhånd

Pige, 17 år
Svar fra andre

Børn

Hej pige på 17.

Tillykke med flirten! Jeg forstår sgu godt at det ikke lige er den nemmeste situation.

Nu skriver du jo ikke hvornår du er fyldt 17 og om du snart fyller 18, men hvis du snart gør det så er problemet løst.

Hvis du snart fyller 18 synes jeg det er en god idé at holde din flirt “hemmelig”, indtil din fødselsdag. Der er nemlig stor chance for at din mor ser der som mere voksen, og du må jo selv bestemme så selvom hun bliver sur så er der ikke noget at gøre ved det.

Hvis du lige er fyldt 17 så vil jeg sige at det er en god idé at tage diskussionen. Fortæl det på er tidspunkt hvor i har god tid, hun har måske lige fået løn, haft en god dag på arbejdet mm. I den situation bliver man bare nød til at tage sig sammen og fortælle det, stå op for dig selv.

Worst case scenario: Din mor får helt flip og bliver stiktosset. Hun forbyder dig at mødes og skrive med ham og du får stuearrest.

Løsningen på worst case scenario: Selvom din mor er nederen så er du 17 og der kan ikke være mere end et år til du er voksen og selv må bestemme alt. Måske bliver det ikke ham, men en anden og så er det desværre sådan det er.

Jeg håber virkelig du får det løst.

  • Memwm, Dreng, 22 år

Hej pige på 17. Jeg fortæller alt til min mor som i ALT🙄 også når jeg har gjort dumme ting. Downloadet engang en app til dating og fik en netkæreste. Løj og løj og løj helt ind til jeg ikke kunne klare mere. Så jeg sagde det. Og nu er vi stadig kærester og har haft hyggelige nætter. Så hvis du plejer at sige meget til din mor. SÅ SIG DET!! Hilsen den homosexuele dreng

  • Den homosexuele dreng 13 år, Dreng, 8 år

Hej pige på 17
Hvis du åbnede op omkring din flirt, og fortalte din mor om det, ville dette gøre det lettere for jer at ses, hvis hun accepterede det.
Du kan fortælle din mor, at første gang i skal mødes, kan være hjemme hos dig, så hun kan møde fyren, og se om han er det værd at være bekymret for. Dette ville sikkert give din mor en masse ro i sindet, når i mødes derefter, hvis hun også møder ham første gang 😁
Mvh

  • Nico, Pige, 21 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få endnu flere råd, hvis du er Bange, utryg eller angst

Alle mennesker oplever at være bange mange gange gennem livet. Men hvis man er bange eller angst for ting, som slet ikke er farlige, eller hvis frygten for meget, er det vigtigt, at man får noget hjælp.

Nogle oplever at være bange for noget bestemt som fx eksamensangst, angsten for edderkopper eller at være bange for at flyve.

Det kan også være, det er lidt svært at sige, hvad man helt præcist er bange for. Måske det bare er en følelse af uro og utryghed i kroppen.

Her på siden kan få gode råd eller du kan lave din egen find ro plan. Du kan også læse andre børns breve og BørneTelefonens svar.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat