Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Jeg er for bange

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

hej,
jeg synes helt klart du skal gøre det, hvis det er noget som du virkelige brander for.
Og så kan det være mega ligemeget hvad de andre tænker.
hilsen mig:)

  • Anonym, Pige, 14 år

Hej!

Jeg synes, at du skal gøre det, hvis det er det du vil, uanset hvad de andre siger eller gør, så synes jeg du skal tilmelde dig. Hvis du synes det kunne være fedt, kan det være lige meget hvad alle andre synes:)

Håber du gør det du har lyst til!

  • Anonym, Pige, 15 år

hejsa!

De drenge skal du ikke tænke på, måske ender du op med at drengene bliver HELT vilde med dig fordi du er så god til skuespil?😏😂 Og dine forældre synes helt sikkert ikke du er mærkelig fordi at du virkelig brænder for noget, og føler du har talent for noget. Så… GØR DET INDEN DET ER FOR SENT BESTIE!!💗💗💗

  • Zoey💓, 15 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få endnu flere råd, hvis du er Bange, utryg eller angst

Alle mennesker oplever at være bange mange gange gennem livet. Men hvis man er bange eller angst for ting, som slet ikke er farlige, eller hvis frygten for meget, er det vigtigt, at man får noget hjælp.

Nogle oplever at være bange for noget bestemt som fx eksamensangst, angsten for edderkopper eller at være bange for at flyve.

Det kan også være, det er lidt svært at sige, hvad man helt præcist er bange for. Måske det bare er en følelse af uro og utryghed i kroppen.

Her på siden kan få gode råd eller du kan lave din egen find ro plan. Du kan også læse andre børns breve og BørneTelefonens svar.

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat