Brev

Jeg er bange for karakter

Er går i 7 klasse og vi skal snart have karakter.

Jeg har to storesøster og de for 12 og 10 taller.
Jeg er ordblind så jeg er ikke så god som jeg kunne være,
og i skolen kommer der flere og flere opgaver.

Jeg er bange for at jeg for 7 eller 4 taller.

Kh en pige som er ordblind

Pige, 13 år
Svar fra andre

Børn

Bare tænk på du sagtens kan score et 12 tal hvis du virkelig giver dig 120%

Snak med dine forældre eller andre tætte voksne om hvad du føler.❤️ De vil sikkert blive stolte uanset om det er et 02 eller 12 tal. Bare de ved du har givet alt hvad du kan,
Bare STOL PÅ DIG SELV det lyder lidt clishe men det skal nok gå og hvis det ikke går så er der andre muligheder

  • Vaffel, Pige, 13 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få endnu flere råd, hvis du er Bange, utryg eller angst

Alle mennesker oplever at være bange mange gange gennem livet. Men hvis man er bange eller angst for ting, som slet ikke er farlige eller hvis frygten styrer, den måde man er på, og hvordan man har det, så er det vigtigt, at man får noget hjælp.

Nogen oplever at være bange for noget bestemt som fx eksamensangst, angsten for edderkopper eller at være bange for at flyve.

Det kan også være, det er lidt svært at sige, hvad man helt præcist er bange for. Måske det bare er en følelse af uro og utryghed i kroppen.

Her på siden kan få gode råd eller du kan lave din egen find ro plan. Du kan også læse andre børns breve og BørneTelefonens svar.

Guide

Svære følelser: hvad kan hjælpe?

Har du eksamensangst? Få flere gode råd her

Det er helt almindeligt, at man føler ubehag, når man bliver bedømt af andre, men hvis nervøsiteten vokser sig så stor, at den nærmere bliver til en eksamensangst, så er det vigtigt, at få talt om det med nogen.

Måske har du tanker som: Hvordan undgår jeg eksamensangst? Hvordan skal jeg forberede mig inden min eksamen? Er der øvelser til eksamensangst? Hvad gør jeg, hvis jeg ikke kan huske, hvad jeg skal sige?

Her på siden kan du få gode råd. Du kan også få et opmuntrende citat, få dine katastrofetanker ud af hovedet, lægge en plan for, hvordan du forbereder dig, prøve vejrtrækningsøvelsen, afstemningen eller læse andre børns breve.

Chat
Chat