Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Jeg er bange for karakter

Er går i 7 klasse og vi skal snart have karakter.

Jeg har to storesøster og de for 12 og 10 taller.
Jeg er ordblind så jeg er ikke så god som jeg kunne være,
og i skolen kommer der flere og flere opgaver.

Jeg er bange for at jeg for 7 eller 4 taller.

Kh en pige som er ordblind

Pige, 13 år
Svar fra andre

Børn

Jeg has flere venner der er ordblinde, der fik fine karakterer til afgangsprøven, fordi at de får mere tid og flere hjælpemidler, så de karakterer du får nu betyder ikke at du vil klare dig dårligt senere. Desuden, så er det jo ikke din skyld, hvis du virkeligt prøver at få gode karakterer. Og så er der mange Jeg kender der ikke har nogle hindringer der fik 02 og 00.
Og hvis du er I tvivl om noget, så spørg din lærer, Han/hun vil glædeligt hjælpe eller svare.

  • Anonym, Dreng, 16 år

Ja det kan jeg godt se, men det er ikke så slemt jeg er selv ordblind, og jeg ved godt hvordan det føles det er ikke noget du har fornemmelse. Man føler sig dårlig og ikke kan finde ud af noget, men jeg er sikker på at du nok skal få et tal som er godt og du skal nok få en karriere og få uddannet, men det er endnu er det ikke det du skal bekymre dig om. Se på alle de gode ting jeg sikker på du er ikke vidunderligt menneske, og selvom man er ordblind betyder det ikke at man ikke kan jeg er sikker på du godt kan håber mit mit svar hjælpe dig lidt:)

  • Maria, Pige, 15 år

Bare tænk på du sagtens kan score et 12 tal hvis du virkelig giver dig 120%

Snak med dine forældre eller andre tætte voksne om hvad du føler.❤️ De vil sikkert blive stolte uanset om det er et 02 eller 12 tal. Bare de ved du har givet alt hvad du kan,
Bare STOL PÅ DIG SELV det lyder lidt clishe men det skal nok gå og hvis det ikke går så er der andre muligheder

  • Vaffel, Pige, 13 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få endnu flere råd, hvis du er Bange, utryg eller angst

Alle mennesker oplever at være bange mange gange gennem livet. Men hvis man er bange eller angst for ting, som slet ikke er farlige, eller hvis frygten for meget, er det vigtigt, at man får noget hjælp.

Nogle oplever at være bange for noget bestemt som fx eksamensangst, angsten for edderkopper eller at være bange for at flyve.

Det kan også være, det er lidt svært at sige, hvad man helt præcist er bange for. Måske det bare er en følelse af uro og utryghed i kroppen.

Her på siden kan få gode råd eller du kan lave din egen find ro plan. Du kan også læse andre børns breve og BørneTelefonens svar.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat