Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Jeg er bange for fremtiden

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Hejsa, helt ærligt ik? Så skriv din bog, skriv massere bøger. Det godt du har en drøm og at du ved hvad du vil. Så ikke tvivl. Hvis du gør dig umage og bruger din fantasi som du nu engang vil, så er jeg sikker på at nogen vil læse din bog.

Jeg elsker selv at læse og der er mange som mig, når du først udgiver din bog er der 100% nogen der vil finde den, læse den, elske den, og derefter fortælle andre om den.

Du skal gøre det fordi det er noget du nyder og har det sjovt med, ikke noget der får dig til at tvivle og blive bange.

Så good luck og håber jeg i fremtiden støder på din bog 😉

-Smiley 😉

  • Smiley, Pige, 15 år

hej.
jeg var 11 da jeg fik afvide jeg var ordblind, siden jeg kan huske har jeg elsket at skrive og læse bøger da jeg fik afvide jeg var ordblind begyndet folk at sige til mig jeg skulle droppet min drøm med at være forfatter.

det stoppde dog ikke mig i min drøm. jeg arbjder på min engen bog som jeg en dag håber at udgive

mit råd er :DROP IKKE DRØMMEN
bare go for it girl! ingen skal forinder os i vores drømme vi er børn og vi har en vild fantasi så jeg tror faksik at en bog lavet af en barn er bedre end en bog lavet af en voksen

  • ophelia, Pige, 14 år

Hej!
Min storesøster har det lige som dig. Jeg sagde til hende at hun skulle følge sin drøm, og det er precis det jeg vil fortælle dig. Jeg er så enig med de andre.

  • Vilma (ikke mit rigtige navn), Pige, 11 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få endnu flere råd, hvis du er Bange, utryg eller angst

Alle mennesker oplever at være bange mange gange gennem livet. Men hvis man er bange eller angst for ting, som slet ikke er farlige, eller hvis frygten for meget, er det vigtigt, at man får noget hjælp.

Nogle oplever at være bange for noget bestemt som fx eksamensangst, angsten for edderkopper eller at være bange for at flyve.

Det kan også være, det er lidt svært at sige, hvad man helt præcist er bange for. Måske det bare er en følelse af uro og utryghed i kroppen.

Her på siden kan få gode råd eller du kan lave din egen find ro plan. Du kan også læse andre børns breve og BørneTelefonens svar.

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat